Van itt olyan akinek volt lézeres anyajegy eltávolítása? Nagyon fáj? Úgy tudom érzéstelenítőt adnak, "csak" az fáj. Azért is kérdezem mert a fejem tetején van az anyajegy... Utána hetekig "kötés " lesz a fejemen?

válasza:Nekem több is volt, nem vészes.
Picit csíp, ég, mikor kimegy az érzéstelenítő, utána meg viszket, semmi extra.
(Nekem a tisztálkodás volt a legneccesebb, mert nem csak víz nem érheti sokáig, de párában sem lehettem, én meg imádok meleg vízben fürdeni, főleg télen 🙃)

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Arcomról és a mellkasomról lett levéve, egyaltalán nem fáj, még utána se. Az injekció sem, ne izgulj. Max kellemetlen. Az egyetlen negatívuma, hogy a lézer miatt ahogy vágott, ilyen fura recsegő hangot hallottam, mert hát kb 5 centire a fülemtől végezték a műtétet. Gondolom ahogy a szöveteket elszakította és elégette egyszerre. Az bizarr volt. De amúgy ne parázz, 10 perc az egész, aztán mehetsz.
És igen, utána kötésed lesz, víz nem érheti varratszedésig, szóval aznap reggel ajánlatos a hajmosás, mert utána 1.5-2 hétig nem tudsz majd.

válasza:

válasza:További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!