Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mondtatok már nemet orvosnak,...

Mondtatok már nemet orvosnak, mert úgy éreztétek, hogy feleslegesen akar vetkőztetni?

Figyelt kérdés

márc. 3. 14:15
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/77 anonim ***** válasza:
52%
Nem,inkább levetkőztem
márc. 3. 14:17
 2/77 anonim ***** válasza:
74%
Nem. Mindig okkal kellett vetkőzni.
márc. 3. 14:26
 3/77 anonim ***** válasza:
78%
Nem, sosem kellett feleslegesen levetkőzni
márc. 3. 14:29
 4/77 A kérdező kommentje:
Honnan tudjátok, hogy nem volt felesleges/indokolatlan? Ha az egyik orvos szerint nem kell hallgatózáshoz levenni, egy másik pedig vetkőztetni akar, akkor sem bizonyalanodtok el?
márc. 3. 14:50
 5/77 anonim ***** válasza:
98%

Hát nézd, az én háziorvosom fiatal lányoknál és idős nőknél simán csak elhúzatja a felsőt, tiszteletben tartva azt, hogy szegyenlosebbek lehetnek. A többinél meg csak annyit mond, meghallgatnam a tüdejét, aztán vagy leveszi a beteg a felsőt, vagy elhuzza. Neki nyilván jobb, ha valaki leveszi -nő, hetero- mert könnyebb úgy vizsgálni.

Ha szerinted az orvosod feleslegesen akar vetkoztetni, akkor keress másikat, mert nulla bizalommal úgysem leszel vele őszinte, meg úgysem fogadod meg q tanácsait

márc. 3. 14:55
 6/77 A kérdező kommentje:

5

Az orvosodnak korrekt a hozzáállása.

márc. 3. 15:02
 7/77 anonim ***** válasza:
70%
Ugyan írj már egy példát, amikor feleslegesen akart egy orvos vetköztetni!
márc. 3. 15:53
 8/77 A kérdező kommentje:

Engem ugyan nem, mert nem hagytam volna annyiban, de a kollégám a sztori idején 30-as feleségét a háziorvos anyaszült meztelenre vetkőztette alapos kivizsgálás címszó alatt... Nem mai történet, de mindig eszembe jut, ha ilyesmiről hallok.

Amúgy ma már a melltartót sem kellene levettetni a modern tüdőszűrő gépeknél (kivéve fém merevítés), mégis van, ahol ragaszkodnak hozzá. Egy egyszerű tüdő/szív hallgatózásnálmsem kellene levettetni (orvos mondta), de a régebben végzettek még ragaszkodnak hozzá. Pl.

márc. 3. 16:11
 9/77 anonim ***** válasza:
69%
Hja, a sztori amit a kolléga mesel, az nyilván igaz. 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
márc. 3. 16:16
 10/77 anonim ***** válasza:
66%
Olyan orvosnál még nem jártam, aki a melltartót le akarta volna vetetni egy egyszerű hallgatózásnál, mpedig 50 vagyok, így az orvosok többsége, akivel valaha is talalkoztam nem mostanában végzett.
márc. 3. 16:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!