Fityma körülmetélés után normálisak ezek?

válasza:Miért nem mész el az urológushoz, hogy megmutasd?
Kétféle választ kapsz:
1) aki ért hozzá (értsd orvos) az nem fog hozzászólni enélkül, hogy látná
2) aki nem ért hozzá az meg okoskodik, és vagy megnyugtat amikor izgulnod kéne, vagy felzaklat amikor nem lenne rá ok.
Menj be a rendelőbe, ahol műtöttek (vagy bármelyikbe) és MUTASD MEG az orvosnak.

válasza:További kérdések:
Egy STD panelről érdeklődtem telefonon. És megkérdeztem hogy az eredményt EESZT felhőbe is megküldik-e? A hölgy azt mondta, STD leleteket tilos EESZT-be feltölteni. Na de mondtam neki, nekem a Synlab és a Mikromed eddig is feltöltötte ezeket az STD panel...
2db lábkörmömön már egy ideje gommba lepte el. Magánban voltam kezeléseken, először kaptam 6db tablettát, majd 2x mentem lézeres kezelésre. Eközben Terbisil és Pevaryl kenőccsel kellett kenni. A doktornő a második kezelés után mondta, hogy nem kell több lézer hanem...
Úgy volt, hogy januártól megszűnik Zircen az urológiai szakrendelés, de végülis megmaradt. Komoly problémáim vannak, egy nagy tudású urológusra lenne szükségem, mert már több helyen jártam, de nem jutottunk semmire. Lakóhely szempontjából ő lenne nekem a...
A mai masszírozásnál, bár látni nem láttam, de éreztem, hogy az alsóból teljesen kint volt a fenekem. Nem zavart, mert korrekt volt a masszázs, csak kíváncsiságból kérdezem.
Akit mentővel visznek, őt előbb ellátják, mint aki a saját lábán megy be? Továbbá az is kérdés, hogy akit a mentők visznek be, azt minden esetben az sbo-ra viszik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!