1 éve tartó nehézlégzés?
1 éve volt egy vetélésem amely Misseb ab műtéttel zárult. Eléggé megviselt.
Rá nagyjából 2 hónapra a kanapén űlve éreztem hogy nem kapok rendesen levegőt. Nem volt erős, de zavaró.
Voltam sűrgősségin, fül orr gégészeten, vérvételen, tüdőklinikán, csináltak EKG-t, volt pajzsmirigy ultrahangom.
Mindenhol minden rendben volt de továbbra is mindennap küzdöttem a nehézlégzéssel.
Ha nagyon eltereltem a figyelmem akkor feltünt hogy nem érzem de amit eszembejutott kezdődött előröl.
Jelenleg 12 hetes terhes vagyok, és a vérvételen kiderűlt hogy pajzsmirigy túlműködésem van, amit most endokrinológus kezel.
A pulzus van hogy felmegy 160ra is egy nap.
Sétálás közben van hogy sokkal jobban fulladok.
Én szerintem egy pánikbetegség lesz, de létezik hogy egy éven át minden nap ettől lenne nehézlégzésem???

válasza:Nektek milyen tünetek jelentkeztek?
Tudnátok kicsit róla írni?

válasza:#2-es vagyok. Nekem a férjem ilyen beteg.
Volt egy pszichésen nagyon megterhelő esemény az életében és azóta van ez.
Mindenféle vizsgálaton volt és sehol nem találtak semmilyen elváltozást.
Nála ez minden éjszaka jelentkezik legalább egyszer.
Nappal pedig leginkább akkor, ha sportolni kezd (fut, biciklizik, súlyzózik) és amikor elkezdi az edzést, kb 3-4 perc után jön a nehézlégzés.
Kapott rá spray-t.
Oh sajnalom 😐
Ez milyen spray amiről írsz és használ neki?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Az első nap csak enyhe torokfájás jelentkezett, amely tegnap már átalakult szűnni nem akaró köhögésbe, amely hol hurutos, hol száraz teljesen, és ma kb 20:00 órától tapasztalok nehézlégzést, amely nem okoz mellkasi fájdalmat, illetve szédülést sem, csak kicsit...
Sajnos úgy festettem a hajam, hogy végig be volt csukva a fürdőszoba ajtó. Ablak nincs a fürdőszobában, csak ilyen ventilátoros szagelszívó. Kb 45 percig voltam így és miután lemostam a hajam, nemsokára rá elkezdtem köhögni. Már régóta festem a hajam, nem volt még...
4-5 éve nem kapok levegőt, voltam fülorrgégén, sok spré kipróbálva, orrkagylkisebbítő és orrsövény műtét, de nem használt semmi. Illetve a legelső alkalommal irtak fel orrsprét, antibiotikumot mert arcüregyulladásom volt a röntgen szerint, de akkor se fájt semmi. Én...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!