Citológiai vizsgálat fájdalmas?
Figyelt kérdés
Sziasztok ez lesz majd az első citológiai vizsgálatom és egy kicsit aggódok hogy fájdalmas lesz e. Köszönöm előre is a válaszokat :)júl. 7. 10:53
1/5 anonim 

válasza:

válasza:nem fáj, kellemetlen lehet, de nem jobban mint egy rutin nőgyógy vizsgálat
2/5 A kérdező kommentje:
És mégegy kérdés.Női nőgyágyászok tényleg jobbak?
júl. 7. 12:26
4/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem, egy kis matatást érzel, de nem fáj. Szilikonos a kefe, vaj puha az egész. A kacsa is max kellemetlen lesz, de nyugi, rutin dolog.
5/5 anonim 

válasza:

válasza:Nem tapasztaltam, hogy jobbak lennének. Nekem férfi a dokim, nála jobb fej embert még életemben nem láttam a szakmában.
Kapcsolódó kérdések:
Nogyogyaszati vizsgalaton (citologia) kellett volna ultrahangot csinalni a dokinak?
Mert csak levette a kenetet, megtapogatott, de ultrahangot nem csinalt, pedig tudja hogy voltak cisztaim.
Az éves rákszűrés során nektek szokott a nőgyógyász mellvizsgálatot is végezni?
Voltam már párszor nőgyógyásznál rákszűrés miatt, magán és állami rendelésen is, de még sosem csinált ilyet egyik orvos sem. Ez manapság már nem igazán szokás vagy csak ha külön kérjük?
Magán intézményben, de közfinanszírozott rendelés esetén mit tartalmaz a vizsgálat?
Az oldalukon csak annyi áll, hogy nőgyógyászati szakorvosi vizsgálat. Elérni őket nem sikerült, hogy helyben érdeklődjek. Általánosságban mit tartalmaz egy tb-s nőgyógyászati vizsgálat és hogyan zajlik?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!