Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha nincs friss vérképem akkor...

Ha nincs friss vérképem akkor nagyon le fognak szidni a gasztroenterológián?

Figyelt kérdés

A honlapon írják, hogy mit vigyek magammal és ez is ott szerepel hogy 1 hónapnál nem régebbi laboreredmények. De én már elég rég nem voltam.

Ez egy magánrendelő.

Izgulok, hogy ez probléma lesz.

júl. 7. 15:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Hát fogod magad és elmesz magan úton előtte egy vérvételre. Leszidni nem fognak, nem vagy már óvodás, csak épp egy utat megsporolnal magadnak, meg előrébb lennél a vizsgalattal is, ha lenne kész vérkép
júl. 7. 16:11
 2/6 A kérdező kommentje:
De holnap már megyek a dokihoz.
júl. 7. 16:13
 3/6 anonim ***** válasza:

Kérj másik időpontot.

Honnan fogják tudni, hogy mi a helyzet MOST, ha utoljára 2 éve voltál laborban?

Feleslegesen fogod kifizetni a pénzt.

júl. 7. 16:16
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Ne a szidástól félj, hanem attól, hogy kifizeted a vizsgálatot, amit nem tudnak rendesen elvégezni a trehányságod miatt, és mehetsz/fizethetsz mégegyszer.
júl. 7. 16:36
 5/6 A kérdező kommentje:
Felhívtam a rendelőt és ott azt mondták, hogy nyugodtan menjek el és ha a doki úgy látja akkor majd elküld.
júl. 7. 16:38
 6/6 anonim ***** válasza:
Persze, a rendelőnek jó így, majd fizetsz kétszer :-)
júl. 8. 10:24

Kapcsolódó kérdések:

Ti mikorra kaptatok időpontot a gasztroenterológián vastagbéltükrözésre?

Én február 23-án voltam és június 9-re kaptam. Az volt az indok, hogy úgyis sokat kell várni a hasi ultrahang időpontra és küldött nőgyógyászati vizsgálatra is. Viszont az UH megcsináltattam magánban, még március elején, a nőgyógy. meg 3 hét után meg volt. Túlzásnak...

Nem tudom, mit csináljak, anyukámnak kórházba kellene mennie, hova vigyem?

Anyukám 82 éves lesz hamarosan. Állandó betegsége a pitvarfibrilláció, szívritmuszavar, tág pitvar, nem záródnak rendesen a szívbillentyűk, magas vérnyomás. Emiatt szed egy csomó gyógyszert, vérhígítót is, hogy ne kapjon stroke-ot. Viszont most vért találtak a...

Ebben az esetben ki kell adniuk az igazolást?

Colitic Ulcerosa betegségem van, kicsit több mimt 2 éves volt tükrözésem akkor állapították meg, azóta 2 gyógyszert is szedek rá, javaslattal kedvezményesen kapom, megtudtam hogy erre a betegségre jár adókedvezmény. Kifogja adni az igazolást gond nélkül a...

Milyen a gasztroenterológus? Gyomor és végbéltükrözés? Milyen érzés? Volt hogy hánytatok utána?

Nemsokára megyek, és nagyon félek. Nyugtassatok meg, vagy legalább készítsetek fel, mire számítsak! Előre is hálásan köszönöm!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!