Ha nincs friss vérképem akkor nagyon le fognak szidni a gasztroenterológián?
A honlapon írják, hogy mit vigyek magammal és ez is ott szerepel hogy 1 hónapnál nem régebbi laboreredmények. De én már elég rég nem voltam.
Ez egy magánrendelő.
Izgulok, hogy ez probléma lesz.

válasza:

válasza:Kérj másik időpontot.
Honnan fogják tudni, hogy mi a helyzet MOST, ha utoljára 2 éve voltál laborban?
Feleslegesen fogod kifizetni a pénzt.

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Én február 23-án voltam és június 9-re kaptam. Az volt az indok, hogy úgyis sokat kell várni a hasi ultrahang időpontra és küldött nőgyógyászati vizsgálatra is. Viszont az UH megcsináltattam magánban, még március elején, a nőgyógy. meg 3 hét után meg volt. Túlzásnak...
Anyukám 82 éves lesz hamarosan. Állandó betegsége a pitvarfibrilláció, szívritmuszavar, tág pitvar, nem záródnak rendesen a szívbillentyűk, magas vérnyomás. Emiatt szed egy csomó gyógyszert, vérhígítót is, hogy ne kapjon stroke-ot. Viszont most vért találtak a...
Colitic Ulcerosa betegségem van, kicsit több mimt 2 éves volt tükrözésem akkor állapították meg, azóta 2 gyógyszert is szedek rá, javaslattal kedvezményesen kapom, megtudtam hogy erre a betegségre jár adókedvezmény. Kifogja adni az igazolást gond nélkül a...
pl székletmintát
Nemsokára megyek, és nagyon félek. Nyugtassatok meg, vagy legalább készítsetek fel, mire számítsak! Előre is hálásan köszönöm!
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!