Fülészet után? (Talán erdekes a helyzetben hogy 4-5 eves koromban szúrták fel a fülem azota eleg sokszor be gyullad, tavaly mosták eloszor szeptemberben)
Sziasztok tegnap mosták ki a fülem egy hónap szenvedés után.
De a bal fülem eléggé fáj most is tegnap is eléggé kinszenvedés volt az a szívó eszköz
Egyik családtagomnak mondtam hogy nézzen bele a fülembe amennyire lát vakuval és mondta hogy ki van takarítva de lehetne szebb is.
Az orvos tegnap azt mondta gyulladás nincs
Akkor mégis mi lehet a probléma?
A jobb fülem sokkal jobban van (még tisztítva is) az alig fáj

válasza:

válasza:1-es: a zsíroldó TÖMÉNY LÚG, attól simán megsüketül a kérdezö! NE írj ilyeneket, mert nagyom megütheted a bokádat, ha baj lesz belöle!
Kérdezö: babaolajat, olivaolajat csöppents bele, feltehetöen most ki van száradva a hallójárat.
Másrészt meg ne családtaggal nézesd a füled, mert gondolom, nem szakorvos, nem ért hozzá!
További kérdések:
Azt néztem, hogy az "állami" várólista 4 év, ami nagyon sok (túl sok). Ellenben a magán, ami gyorsabb lenne, elképesztően unfair, pofátlanul drága (több százezer Forint), amit nem tudok kifizetni, legalábbis "egyben" biztosan nem. Nem létezik erre valami kiskapu,...
Minden gyógyszer a Benuban ekkora árdifferenciával kapható. MIÉRT?
Nagyon meleg volt a helyiségben
2024-ben az ÁPOLÁSI osztály mi lett nálatok. Választ köszi.
Én eddig akárhányszor voltam kórházban (már többször is), egyetlen alkalommal sem tudtam aludni SEMMIT, egy szemhunyásnyit sem... Ez valószínűleg az autizmusom (és esetleg a többi pszichiátriai betegségeim) miatt van (máshol sem tudok aludni egyáltalán, csak a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!