Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fülészet után? (Talán erdekes...

Fülészet után? (Talán erdekes a helyzetben hogy 4-5 eves koromban szúrták fel a fülem azota eleg sokszor be gyullad, tavaly mosták eloszor szeptemberben)

Figyelt kérdés

Sziasztok tegnap mosták ki a fülem egy hónap szenvedés után.

De a bal fülem eléggé fáj most is tegnap is eléggé kinszenvedés volt az a szívó eszköz

Egyik családtagomnak mondtam hogy nézzen bele a fülembe amennyire lát vakuval és mondta hogy ki van takarítva de lehetne szebb is.

Az orvos tegnap azt mondta gyulladás nincs

Akkor mégis mi lehet a probléma?

A jobb fülem sokkal jobban van (még tisztítva is) az alig fáj

júl. 8. 15:09
 1/2 anonim ***** válasza:
34%
Parafin olajat cseppencs bele,talán használni fog.Zsír oldó is.
júl. 8. 15:54
 2/2 anonim ***** válasza:

1-es: a zsíroldó TÖMÉNY LÚG, attól simán megsüketül a kérdezö! NE írj ilyeneket, mert nagyom megütheted a bokádat, ha baj lesz belöle!

Kérdezö: babaolajat, olivaolajat csöppents bele, feltehetöen most ki van száradva a hallójárat.

Másrészt meg ne családtaggal nézesd a füled, mert gondolom, nem szakorvos, nem ért hozzá!

júl. 8. 16:27

További kérdések:

ADHD vizsgálatnál létezik valami kerülőút, kiskapu ezek mellett...?

Azt néztem, hogy az "állami" várólista 4 év, ami nagyon sok (túl sok). Ellenben a magán, ami gyorsabb lenne, elképesztően unfair, pofátlanul drága (több százezer Forint), amit nem tudok kifizetni, legalábbis "egyben" biztosan nem. Nem létezik erre valami kiskapu,...

Nálatok az ápolási osztály kiemelt kategóriába tartozik?

2024-ben az ÁPOLÁSI osztály mi lett nálatok. Választ köszi.

Ha hosszabb időre (sok-sok napra, hétre, hónapra) kórházba kerülök, és nem tudok egyáltalán aludni ez alatt az idő alatt semmit, akkor mi lesz?

Én eddig akárhányszor voltam kórházban (már többször is), egyetlen alkalommal sem tudtam aludni SEMMIT, egy szemhunyásnyit sem... Ez valószínűleg az autizmusom (és esetleg a többi pszichiátriai betegségeim) miatt van (máshol sem tudok aludni egyáltalán, csak a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!