Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ti hány évesen voltatok...

Ti hány évesen voltatok először vastagbélszűrésen? És milyen tünetekkel?

Figyelt kérdés

júl. 9. 12:20
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
0%

Ez azért nem pontosan így volt...

júl. 9. 19:13
 12/17 anonim ***** válasza:
43
júl. 9. 19:49
 13/17 anonim ***** válasza:
0%
11-es vagyok. Bocs, az előbb benéztem a sorszámokat. nem az 5-ösnek akartam válaszolni, hanem a 8-asnak. Mégegyszer elnézést.
júl. 9. 20:07
 14/17 anonim ***** válasza:

34 évesen voltam először.

Petefészek ciszta tartott fél évig, a jobb oldalam fájt állandóan, tükrözést javasoltak, természetesen ott nem találtak semmit, tehát továbbra is nőgyógyászati volt a probléma.

Nagyon nehezen éltem meg a vizsgálatot, nem voltam se altatva, se bódítva.

júl. 10. 06:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Javítás: petefészek gyulladás
júl. 10. 06:12
 16/17 anonim ***** válasza:
56%
Semmi pénzét nem válalnám be.
júl. 10. 11:02
 17/17 anonim ***** válasza:
27
júl. 10. 11:46
1 2

További kérdések:

Ha hosszabb időre (sok-sok napra, hétre, hónapra) kórházba kerülök, és nem tudok egyáltalán aludni ez alatt az idő alatt semmit, akkor mi lesz?

Én eddig akárhányszor voltam kórházban (már többször is), egyetlen alkalommal sem tudtam aludni SEMMIT, egy szemhunyásnyit sem... Ez valószínűleg az autizmusom (és esetleg a többi pszichiátriai betegségeim) miatt van (máshol sem tudok aludni egyáltalán, csak a...

Ha egy diagnozis miatt amit szakorvos megallapitott, felir egy kezelest es gyogyszert amit nem lehet csak ugy patikaban beszerezni, akkor ha...

Volt idopontom, de vizsgaidoszak volt es sajnos stressz stb , nem mentem vissza a dokimhoz es most ket harom honap mire bejutok hozza, de mar elfogyoban van a gyogyszerem, ami feletteb kellemetlen. Nem tulelhetetlen, vagy hasonlo, de orulnek ha mondjuk ket havi adagot...

Nem hasonlít ez az arab orvos Zacher Gáborra?

www.youtube.com/watch?v=6L4viRKjaug

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!