Háziorvosom felvett a hétre betegállomyányba, viszont Péntkektől szabadságon van, a helyettesítő doki is ki tudja adni a betegállomány papirt?

válasza:Igen.
Engem pár éve a helyettes orvos írt ki, és a "rendes" írt vissza

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Tehat ugy, ha az elozo helyen mar kitoltottem az 50 napot.
Amikor ki írt az orvos táppénzre, akkor nem kaptam semmilyen papír formátumot erről, mire azt mondták hogy azért mert már 3 éve nem nyomtatnak ki ilyet, hanem fent van az eeszt-ben. Na most nekem mindenképp kellene papír formájában az igazolás, mert kell a...
Úgy hogy a megbizó vonja a járulékokat mert a megbizasi dij eléri az összeget hogy fizetni kell
20-21.-ére kellene tàppènzes papír, de legközelebb 27.-én fog rendelni a háziorvosom, ès mivel csak 5 napra tud visszamenőleg tàppénzes papírt adni ha jól tudom, pont nem fog beleesni a 20-21. ha írok neki emailt hogy erre a 2 napra kellene a papír, akkor fog tudni...
Csütörtökön egész nap nem éreztem jól magam, estére be is lázasodtam, meg elég durván ment a hasam. Utoljára kb 4 éve voltam betegállományba még másik munkahelyen. A háziorvosomhoz nem lehet időpont nélkül menni, ezért még csütörtök este írtam neki e-mailt hogy mi a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!