Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Háziorvosom felvett a hétre...

Háziorvosom felvett a hétre betegállomyányba, viszont Péntkektől szabadságon van, a helyettesítő doki is ki tudja adni a betegállomány papirt?

Figyelt kérdés
Voltam Hétfőn a házi orvosomnál, felvett táppénzre. Viszont Azt mondta Pénteken menjek vissza, de mint kiderült Ő szabadságon lesz. Helyettesíteni fogják. A helyettesítő doki is ki tudja adni a betegállomány papirt?

júl. 31. 00:20
 1/6 anonim ***** válasza:
80%

Igen.

Engem pár éve a helyettes orvos írt ki, és a "rendes" írt vissza

júl. 31. 01:44
 2/6 anonim ***** válasza:
80%
Persze. A gépben benne van, hogy Te betegállományon vagy. Lezárják, kinyomtatják, ő pedig ugyanúgy lepecsételi, mint a háziorvosod tenné.
júl. 31. 06:56
 3/6 anonim ***** válasza:
85%
Sőt az asszisztens is megcsinálja.
júl. 31. 07:00
 4/6 anonim ***** válasza:
79%
Én voltam úgy, hogy a doki továbbképzésen volt. Az asszisztens dolgozott, sorozatosan állította ki a táppénzes papírokat.
júl. 31. 09:38
 5/6 Justinianus ***** válasza:
100%
A helyettesítés fogalmát érted?
júl. 31. 09:54
 6/6 A kérdező kommentje:
A helyettesítö doki odaadta a táppénzes papirt, de viszont nem javulok, ha hétfőn visszamegyek hozzá, nem fogja azt mondani, hogy most voltam táppénzen? Vajon felvesz ujra?
aug. 1. 17:33

Kapcsolódó kérdések:

Az Eeszt-én belül hol találom meg a táppénzes igazolást?

Amikor ki írt az orvos táppénzre, akkor nem kaptam semmilyen papír formátumot erről, mire azt mondták hogy azért mert már 3 éve nem nyomtatnak ki ilyet, hanem fent van az eeszt-ben. Na most nekem mindenképp kellene papír formájában az igazolás, mert kell a...

Aki megbizási jogviszonyban áll, az betegseg esetére kap táppénzt?

Úgy hogy a megbizó vonja a járulékokat mert a megbizasi dij eléri az összeget hogy fizetni kell

Az orvos csak úgy tud betegállományba venni ha bent van a rendelőben?

20-21.-ére kellene tàppènzes papír, de legközelebb 27.-én fog rendelni a háziorvosom, ès mivel csak 5 napra tud visszamenőleg tàppénzes papírt adni ha jól tudom, pont nem fog beleesni a 20-21. ha írok neki emailt hogy erre a 2 napra kellene a papír, akkor fog tudni...

Olyankor mi a teendő ha a házi orvos elérhetetlensége miatt nem lettem betegállományba kiírva?

Csütörtökön egész nap nem éreztem jól magam, estére be is lázasodtam, meg elég durván ment a hasam. Utoljára kb 4 éve voltam betegállományba még másik munkahelyen. A háziorvosomhoz nem lehet időpont nélkül menni, ezért még csütörtök este írtam neki e-mailt hogy mi a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!