Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
1 hónapig. Van azért ahol ezt nem veszik szigorúan.
2013. ápr. 10. 06:35
2/11 anonim válasza:
Minden beutaló 3 hónapig érvényes.
2013. ápr. 10. 08:28
3/11 anonim válasza:
Nálunk 30 napnál régebbit nem fogadnak el.
2013. ápr. 10. 11:02
4/11 anonim válasza:
A gyógyszer receptek érvényesek 3 hónapig.
2013. ápr. 10. 13:22
5/11 anonim válasza:
A recept csak akkor,ha van rajta naplószám, a beutalók minden eseteben 3 hónapig érvényesek.
2013. ápr. 10. 14:34
6/11 anonim válasza:
Ez biztos,ezt csinálom minden nap.
Amúgy,így szól a rendelet: a rendelet módosítás, amely kimondja: a jövőben 90 nap a beutaló érvényességi ideje, a 91. napon már nem használható fel. Igaz, vannak kivételek. Így például 90 napon túl is érvényben marad a szakorvosi vizsgálatra jogosító dokumentum, ha az egészségügyi szolgáltató a beteg bejelentkezésekor csak a lejárati dátumon túlra tud előjegyzést adni. Ugyan ez a helyzet abban az esetben is, ha az elrendelt szakorvosi kezelés tovább tart 90 napnál.
2013. ápr. 10. 14:38
7/11 anonim válasza:
Én augusztus 22.-én kaptam vérvételre beutalót. Szeptember 23.-án még érvényes lesz?
2013. szept. 20. 07:57
8/11 anonim válasza:
Érvényes. Júl. 1-től hatályba lépő rendeletben le van írva,h a beutalók 3 hónapig érvényesek. Ha elhajtanak vele és nem akarsz vitatkozni kérj másikat,de ha igen,el kell,h fogadják.
2013. szept. 20. 08:04
9/11 fandrew válasza:
Ha valaki még kételkedne: itt a releváns kormányrendelet, a 3/A. § (10b) bekezdésében található a 90 napos érvényesség.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!