Immunológiára megyek, ahol lesz vérvétel. Éhgyomorral kell menni vagy lehet enni előtte?
Figyelt kérdés
Már többször voltam immunológián, mert autoimmun betegségem van és gondozásba vettek. Mindig vettek vért. Viszont legutóbb márciusban kellett mennem, azóta pedig sokat voltam egyéb vizsgálatokon (gasztroenterológia, laborvizsgálat, stb..) és már nem emlékszem, hogy az immunológiai vizsgálat előtt lehetett-e enni vagy sem? Tudna valaki esetleg segíteni? Köszönöm!2016. júl. 2. 11:53
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy néznek vércukrot, szóval ehetsz előtte.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Én is úgy emlékeztem, hogy lehet, csak nem voltam 100%-ig biztos. :)
2016. júl. 2. 14:33
4/4 anonim válasza:
Nincs mit :-) remélem jó lesz az eredményed!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!