Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogyan használjam a tampont?

Hogyan használjam a tampont?

Figyelt kérdés
16 éves vagyok és kétszer próbáltam eddig feltenni a tampont (nem sok sikerrel) felmegy, de szörnyen kellemetlen, alig bírok járni és nagyon fáj. Gondolom valamit rosszul csinálhatok, vagy nem tudom. Kérlek segítsetek!
2016. júl. 3. 09:57
 1/4 anonim válasza:

Mekkora méretet használsz?

A minivel kezd!! ÉS ha fáj akkor valószínűleg azért mert nem nyomtam kellőképp be.Van egy pont ahol nem érzed hogy bent van.

Próbálkozz,nem mindenkinek megy elsőre de sikerülni fog

2016. júl. 3. 10:03
 2/4 anonim válasza:
*nyomtad :'D
2016. júl. 3. 10:03
 3/4 anonim ***** válasza:
Guggolj le es ugy probald. Nem szabad fajnia sem a felhelyezesnek, sem a "viselesnek". Ha nem csusszan be, akkor ne eroltesd, mert fel tudod helyezni rosszul is es az tenyleg fajdalmas. Inkabb kicsit hatrafele probald tolni.
2016. júl. 3. 11:01
 4/4 anonim ***** válasza:
Tövig fel kell tolni, teljesen. Ha ugy.is faj akkor megakadhatott, probalgasd mas irányba tovabb tolni
2016. júl. 3. 11:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!