Weboldalunk cookie-kat használhat, hogy megjegyezze a belépési adatokat, egyedi beállításokat, továbbá statisztikai célokra és hogy a személyes érdeklődéshez igazítsa hirdetéseit. További információ
Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szerintetek be merjem adatni...

Szerintetek be merjem adatni a novemberben 13 éves lányomnak az oltást?

Figyelt kérdés
Sziasztok! A lányom novemberben lesz 13 éves, és nagyon gondolkozok az oltáson. Most, hogy újra menni kell iskolába és elkapja a deltát, komolyabb bajai is lehetnek. De az oltásról sem olvastam jókat és még eléggé az alján van ennek az egésznek, ha lenne 15-16 éves nyugodtabb lennék. Én orosszal vagyok oltva eléggé rosszul voltam tőle. A Pfizerről, amit ő kapna, olvastam meddőséget, szívizom gyulladást stb. Szerintetek mi lenne a jó döntés?

aug. 29. 13:54
1 2 3 4 5 6 7
 61/68 Istvan35 ***** válasza:
34%

#57


"ha nem haragszol, nem olvasom el azt a nagy írást, amit nekem válaszoltál"


Nem zavar, mivel nem a hozzád hasonló agymosott konteósokat akarom meggyőzni, hanem akik laikusok a témában, és még nem döntötték el, hogy beállnak konteózni, mint pl. a kérdező. Miattuk nem fogom hagyni, hogy csak a buta, oltásellenes propaganda legyen itt, ezért szándékoztam cáfolni őket, nem miattad megnyugodhatsz :)


#58


"Vagy gondolod, hogy sokan ezzel viccelődnek, hogy a gyerekük szenved?"


Még egyszer mondom, nem, nem ezt gondolom! Ennyire sötét vagy, hogy nem tudod értelmezni amit írtam?? De akkor elmondom még egyszer: az, hogy valakinek az oltás után bármiféle baja lett, nem jelenti azt, hogy az oltástól van! Azonban itt nem csak az van, hogy az oltásra fogják, hanem ahogy az a terjedő pletykáknál lenni szokott, még mindenki hozzá is tesz valamit, mint. Így pedig kis semmiségek is úgy fel vannak fújva, hogy az elképesztő! Ezért nem jó pletykákra hallgatni, főleg nem ilyen komoly döntésekben. Meg kéne érteni, hogy ezek nem hiteles adatok, hiszen mindenki azt tesz hozzá, amit akar, úgy ferdít rajta, ahogy kedve van, az oltásellenesek nyilván az érvelésüknek kedvező módon :) Ugyanis nektek csak ennyi van a kezetekben: pletykák. Nincs semmi más, ami alátámsztana titeket. Az hiteles adatok nem nálatok vannak, hanem az orvostudománynál. Valódi tesztelések, klinikai vizsgálatok, kimutatások, statisztikák stb. ott vannak csak. Amik pont azt a célt szolgálják, hogy ha tényleg lenne valami nagyobb kockázat, akkor az kiderüljön. Eleve senkinek nem lenne érdeke, hogy az ilyen ne derüljön ki még az előtt, hogy tömegével kezdjék meg az oltást. De szerencsére szó sincs ilyenről, csak megy a pánik hamis hírek alapján!


De ha nem így van, akkor egy logikus érvet mondjatok már arra, hogy miért lenne érdekük, hogy ne derüljön ki az oltásról, hogy veszélyes, még azelőtt mielőtt oltani kezdenék vele a népet?!


"Amerikában idáig 4500 covid oltás utáni igazolt lejelentett haláleset van."


Mivel a lakosság nagyrésze már megkapta az oltást, így a nagy számok törvénye alapján ennyi halottnak simán lenni is kellett annyi emberből. Ha lenne olyan nyilvántartás, ami azokat az embereket követné nyomon, akik mondjuk megittak egy pohár tejet az elmúlt 2 hónapban, azok közül is biztosan lenne pár ezer halott. Persze ez nem azt jelenti, hogy a tej miatt lett volna, na kb. ugyanennyi az összefüggés az oltás után történő halálozások között is.

szept. 9. 22:32
Hasznos számodra ez a válasz?
 62/68 Istvan35 ***** válasza:
26%

#59

"nem csak kételkedem, hanem hiszem, hogy káros a szervezetre, ha nem is rövidtávon, akkor hosszútávon"


Mintha valami vallási hittétel lenne, úgy írsz 🤣 Nem baj, hogy ennek a kérdésnek semmi köze nem kéne legyen a hithez? Ez a tudomány asztala, azon belül az orvostudományé. Itt nincs helye hitnek. Persze te ettől még olyan légbőlkapott marhaságokban hihetsz, amikben akarsz, de annak akkor sem lesz semmi köze a valósághoz. Mégy egyszer mondom, nem a magadfajtákat akarom meggyőzni, hanem akik még nem foglaltak állást a témában, és akik még még nem döntötték el, hogy érdemes-e felvenni az oltást, mint pl. a kérdező.


Továbbra sem tudsz egyetlen olyan érvet mondani, mi indokolna itt hosszabb távú mellékhatásokat. Akkor miért kéne ebben bárkinek is hinni? Kértem, hogy mutassatok példát arra, hogy a történelem során akárcsak egyetlen oltásnak lettek volna hosszabb távú káros mellékhatásai. Ha lett volna ilyen, akkor talán lenne jogossága az oltás-paranoiátoknak, de így aztán tényleg semmi nem alapozza meg!

szept. 9. 22:53
Hasznos számodra ez a válasz?
 63/68 anonim ***** válasza:
37%

"Stabil immunrendszerem van, és nem félek használni"


Rengetegen gondolják ezt az első autoimmun reakcióig, autoimmun betegség vagy életveszélyes allergia kitöréséig.

szept. 10. 03:28
Hasznos számodra ez a válasz?
 64/68 anonim ***** válasza:
48%

61-62-63 Továbbra sem tudsz egyetlen olyan érvet mondani, mi indokolna itt hosszabb távú mellékhatásokat. Akkor miért kéne ebben bárkinek is hinni? Kértem, hogy mutassatok példát arra, hogy a történelem során akárcsak egyetlen oltásnak lettek volna hosszabb távú káros mellékhatásai. Ha lett volna ilyen, akkor talán lenne jogossága az oltás-paranoiátoknak, de így aztán tényleg semmi nem alapozza meg!

Nem kell messzire menni időben a példához:

Finnországban 2009 ben erőteljes oltási kampányt indítottak a H1N1 influenza vírus ellen Az oltás utáni évben az évi 5 narkolepsziás gyerekek száma évi 60 ra ugrott , és 90% a H1N1 vakcinával oltott. Az összefüggés már bizonyítva.

Covid elleni vakcina és intézkedések elleni tömeges perek most indulnak Németországban. Te annyira fanatikus vagy , és nem látod ez egy pcr teszt és média járvány, itt ami megbetegít a vakcina. nem kell sok idő, és ugyanúgy kiderül, mint a H1N1 nél. Ugyanazt csinálják, csak durvábban, csak akkor fogsz hinni, ha a harmadik negyedik oltástól, beteg leszel, de lehet még akkor is bemagyarázod magadnak, nem attól, de te dolgod.

szept. 10. 06:49
Hasznos számodra ez a válasz?
 65/68 anonim ***** válasza:
41%

Kedves Istvan35, kérlek nézd meg főképp az első videót, mert abban az is benne van miért hiszed azt a fősodrat rabjaként, hogy nincs bizonyíték az oltások károkozásairól, mi lesz a bizonyítékokkal és mondd el a véleményedet.

[link]

[link]

De ezek nélkül is tudhatnád logikusan, hogy tévúton jársz. Magyarországon nincs ehhez normális rendszer és ezért múltja semmiféle kártérítési pereknek de pl. Amerikában nagyon sok pert nyertek oltáskárosultak. Mégis hogyan ha nincs oltáskárosodás? Miért születhetett meg az oltásgyártók jogi immunitása ha nincs károsodás? Éppen ellenkező a helyzet, elismeri a rendszer a károsodást köztük a halálos kimenetel létezését csak azt mondja, még mindig több a haszon a társadalom számára. Még mindig annyi embert, gyermeket mentenek meg az oltások, hogy a társadalom számára megéri az áldozat. Még az oltások gyártói sem sem tagadják ezt. Akkor te miért vállalod magadra ennek a valótlanságnak a terjesztését?

szept. 10. 07:08
Hasznos számodra ez a válasz?
 66/68 Cubina ***** válasza:
79%

A bizonyíték a Pfizer mellékhatások FB csoport. Már egy ideje figyelem, egy hét alatt több mint 10 ezerrel növekedett a tagszám, most már lassan 88 ezren vannak. Naponta több hozzászólásban, képekkel illusztrálva ecsetelik pórul járt oltottak a szörnyűbbnél szörnyűbb mellékhatásokat. Teljesen el vannak keseredve, segítséget, hasonló tapasztalatok megosztását, tanácsot kérnek egymástól, mert az orvosok nem tudnak rajtuk segíteni. Vagy negatív minden lelet, vagy pedig felírnak nekik mindenféle orvosságot, amik nem használnak.


Senki sem volt oltásellenes ott, beadatták maguknak valamelyik vakcinát (van aki hármat is), mert bíztak a propagandában, hogy majd az oltás megvédi őket a vírustól. Ehelyett sokan még így is elkapták a koronát az oltás után, illetve rengeteg embernek mindenféle betegségeik lettek utána. A teljesen egészséges emberek lenyomorodtak, mások meglévő/szunnyadó betegségei felerősödtek. Ciszták, miómák, hirtelen felbukkanó daganatok itt-ott, stroke, infarktus, idegrendszeri károsodások, szemproblémák, semmilyen kenőcsre, gyógyszerre nem reagáló kiütések, halálesetek és még lehetne sorolni, hogy mik jöttek elő.

Persze lehet azzal jönni, hogy mindenki kamuzik, de több ezer ember nem fog azzal szórakozni, hogy hosszan ecseteli, hogy ilyen-olyan baja lett, és a többiektől kér segítséget, mert az orvosok cserben hagyták. Valaki azt írta erre, hogy lefizetik a több ezer embert, hogy kamuzzon. Mégis ki fizetne ilyenért?

szept. 10. 18:03
Hasznos számodra ez a válasz?
 67/68 Istvan35 ***** válasza:

#64

"Az oltás utáni évben az évi 5 narkolepsziás gyerekek száma évi 60 ra ugrott , és 90% a H1N1 vakcinával oltott. Az összefüggés már bizonyítva."


Na linkeld akkor a bizonyítékot! De ne valami 2 órás youtube fostenger legyen, hanem egy valódi szakmai publikációt, ami hiteles is! Bárki bármit írhat, vagy mondhat akármelyik videó megosztón, ha nincsenek mögötte hiteles adatok, az olyan mintha Józsibácsi mondaná a szomszédból, miután megitta a reggeli 2 felesét.


#65

Igen, már ezt is kb harmadjára mondom el, hogy senki nem tagadja, hogy az oltásnak is lehet káros mellékhatása, de nagyon ritkán! Töredéke annak, amit a vírus okozhat. A vírus az emberek 3 százalékát öli meg átlagosan, és 40 százalékban okoz komolyabb hosszútávú szervi károsodást. Oltások ellenben 0,003 százalékban okoznak valamilyen komolyabb tünetet (oltási reakció). Hosszútávó mellékhatása viszont nincs! Szóval jah, ez egyszerű matek innentől. Ezerszer kissebb kockázatot vállalsz az oltással, mint a vírussal.


Eleve lehetetlenség, hogy az oltás akárcsak megközelítse a vírus okozta kockázatokat, mivel az oltás is csak a vírus anyagait tartalmazza, részben vagy egészben. Persze elölt formában, sokkal kissebb dózisban, mint ami a valódi vírusfertőzésnél éri az embert.


#66

"A bizonyíték a Pfizer mellékhatások FB csoport. Már egy ideje figyelem, egy hét alatt több mint 10 ezerrel növekedett a tagszám, most már lassan 88 ezren vannak."


Na az pont nem bizonyíték! FB-n bárki bármit írogathat, az csak pletyka, erről beszéltem. Vannak UFO hívő csoportok, laposföld, chemtrail meg mindenféle tudománytalan marhasághoz is csoportok, szerinted ez bizonyít bármit is?!


"rengeteg embernek mindenféle betegségeik lettek utána. A teljesen egészséges emberek lenyomorodtak, mások meglévő/szunnyadó betegségei felerősödtek. Ciszták, miómák, hirtelen felbukkanó daganatok itt-ott, stroke, infarktus, idegrendszeri károsodások, szemproblémák"


Igen, ezek az emberiség általános bajai. Iyenek sajnos elég sokszor előjöttek az oltás előtt is. Magyarországon a felnőtt lakosságának háromnegyede be van oltva. Az több millió! Ehhez képest a 88 ezer mekkora szám? Töredék. Kb. ennyi emebernek lennének ilyen bajai oltás nélkül is. Semmiféle összefüggés nincs az oltással ezekre. Arról van szó csak, hogy aki megkapja az oltást, és éppen nála jelentkeznek ilyen begegségek, az szépen beáll ebbe a csoportba, pedig hát oltás nélkül is jelentkeztek volna ezek. Esetleg még meghívja/meggyőzi az erre kapható ismerőseit is, hogy lépjenek be, mert ott aztán megmondják a nagy igazságot! És egymást buzdítva megy a nagy hiszti a tudomány ellen, mintha az oltás tehetne bármiről. Nevetséges.. Ez nem bizonyíték semmire!

szept. 12. 13:47
Hasznos számodra ez a válasz?
 68/68 anonim ***** válasza:
63-osamat jól lepontozták, én sajnos érintett vagyok kóros immunválaszok terén, örüljetek, ha ti MÉG nem.
szept. 12. 16:51
Hasznos számodra ez a válasz?
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2021, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info@gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!