Mikor és mi volt az első COVID-os kérdés itt ezen az oldalon?
Ez a legkorábbi amit találtam és nem állatok megbetegedésével kapocsaltos.
https://www.gyakorikerdesek.hu/egeszseg__betegsegek__1028473..
2-es, én is nézegettem most, de nem találtam, Kína, stb. szavakra is kerestem. Az biztos, hogy ha toldalékkal kérdeztek rá, azt nem hozza az oldal már, mert a 2020-as megújulás óta a kulcsszavakra jellemzően csak azokat a találatokat hozza, amelyekben csak a szótő szerepel.
De én is furcsállom, annyi mindent megkérdez itt a sok paranoiás (vagy csak szimplán egybites) ember, hogy megdöbbentő, hogy ezt nem tette fel senki, csak egy hónappal később.
Én emlékszem az első hírcímekre, azok valahogy így szóltak, hogy "titokzatos vírus jelent meg Kínában"
Már bőven szó volt róla 2019 karácsony előtt.
De nem sikerült kiderítenem, hogy itt mikor és mi volt az első ezzel kapcsolatos kérdés.
Azért volnék kíváncsi rá, mert ugye sokan "már az elején tudták", hogy ez egy nagy átverés.
Ezért keresek olyat, hogy vajon volt-e ilyen, ilyesmi kérdés már 2019 vége felé, hogy "tudjátok-e, hogy ez a vírus izé egy tervezett valami" stb stb.
Úgy mint az eddigiek?
:D kac-kac
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!