Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Nap közepére már szinte...

Nap közepére már szinte lefeküdnék aludni munkanap, miközben a többiek még hazamenetel előtt is trécselnek. Vajon velem van a baj?

Figyelt kérdés

Annyira fáradékony vagyok hogy néha már a koncentráció is a nehezemre megy. Sokszor csak nézek ki a fejemből, miközben figyelni kéne arra amit mondanak nekem. A többiek reggel, délben, és meló vége előtt is vígan elbeszélgetnek egymással. Ugyan igaz, számomra egyáltalán nem érdekes dolgokról beszélgetnek. Általában ki mit, hogyan, hol, miért csinál, nem csinál, mond, nem mond, stb. Ezek engem nem igazán érdekelnek. Elvagyok mellettük, ha kérdeznek válaszolok, ha segítség kell, segítek. De ennyi a kommunikáció velük.

Olykor elgondolkodok, vajon velem van a baj, rossz közegben vagyok, vagy túl sok a szabadidő munkaidő alatt. Merthogy nem annyira kell megszakadni, azt leszögezném.

Mindenesetre nem annyira jó hogy nem tudok olyan szinten belefolyni a dolgokba mint valójában szeretném/kellene. Ez zavar. F36

okt. 25. 16:33
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is ez van. Az introvertált emberekre ez a jellemző, nagyon gyorsan leterhel mentálisan a többi emberrel való, számunkra unalmas és érdektelen kommunikáció.
okt. 25. 16:48
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem veled van a baj. Én se értem mi a büdös francot lehet a semmiről órákat trécselni, 2 nap múlva már semmire sem emlékeznek az egészből, annyira marginális volt.
okt. 25. 19:26
 3/3 anonim ***** válasza:
A megterhelő szociális közeg okozhat enyhe letargiát, de komoly fáradságot azért nem kéne. Ha munka nélküli napokon, vagy más társaságban is így érzed, hogy nap közepére már elfáradtál, akkor azzal érdemes orvoshoz fordulni.
okt. 25. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!