Érdemes beadni a második hialuronsavas térdinjekciót, ha az elsőnél fájt a lábam?
Figyelt kérdés
Beadtak hialuronsavas injekciót a bal térdembe. Kétszer elájultam, és utána egy fél óráig rosszul voltam. 3-4 órával az injekció után elkezdett fájni a lábam, és nem tudtam ránehezedni. Mivel nem volt mankóm, ezért fél lábon ugrálva, vagy a falnak támaszkodva közlekedtem. Ha be volt hajlítva egy ideig, akkor nagyon nehéz volt kinyújtani, ha ki volt nyújtva egy ideig, akkor nagyon nehéz volt behajlítani, és fájt. Pár nap után teljesen elmúltak a panaszok. A másik injekció megvan, csak az a kérdés, hogy kockázatos-e beadni vagy sem.márc. 6. 15:36
1/2 anonim 

válasza:

Ezt a típust nem ismerem, nekem kortizont adtak, de a doki akkor többször elmondta, a fájdalom az injekció beadása után azonnal csökken, mert fájdalom csillapító is van benne, de pár órán belül vissza jön, felerősödik és napokig úgy is marad.
2/2 anonim 

válasza:

1. válaszoló amiről beszél: lidocain + Diphrophos kombináció.
Kérdező: kérdés, hogy az ájulás oka maga a beavatkozás volt-e (félelem/fájdalom), vagy a gyógyszer miatt. Mivel ez egy helyi kezelés, ezért utóbbi ritka. Amennyiben előbbi volt, akkor kicsi a kockázat, amennyiben utóbbi, akkor nagyobb.
De ez az ájulás mit jelent nálad? Mert gyakorlatban arra mondjuk, mikor a beteg összeesik, és el is veszti egy időre az eszméletét.
Az hogy az injekció után pár napig fájt, úgy, ahogy fentebb leírtad, az teljesen normális.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!