Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 40 felettiek: horkolsz?

40 felettiek: horkolsz?

Figyelt kérdés

Mindegy, hogy milyen időtartamban, ha akár csak egyet horkantasz is éjjel, akkor is “igen”.

Ha együtt alszol valakivel, aki biztosra állítja, hogy nem horkolsz/ horkantasz alvás közben, akkor “biztos, hogy nem”.

Ha még sosem ébredtél úgy, hogy “rajtakapd” magad és más sem jelezte, hogy horkolnál, akkor “nem tudom”.

máj. 4. 22:15
A kérdező szavazást indított:
Igen! (Nőként)
Nem tudom. (Nőként)
Biztos, hogy nem! (Nőként)
Igen! (Férfiként)
Nem tudom. (Férfiként)
Biztos, hogy nem! (Férfiként)
19 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
65%
Mivel mindenhol a horkolással ábrázolják az alvást, úgy gondolom, hogy ez teljesen normális, az alvás velejárója.
máj. 4. 22:49
 2/4 anonim ***** válasza:
55%

Volt már, hogy arra ébredtem, hogy felhorkantottam, de ez ritka. Mivel a horkantás hangos, legalábbis hallható, biztos, hogy felébredek rá, és nem sűrűn van ilyen. Éves szinten néhány alkalom lehet.

Ha meg vagyok fázva, és tele van az orrom, akkor valószínűleg hangosan veszem a levegőt, mondhatni horkolok. De nem lehet túl hangos, mert ha az lenne, mint egy horkantás, akkor felébrednék rá.

máj. 4. 23:14
 3/4 anonim ***** válasza:
49%

Még csak 39 vagyok (nő), ezért nem szavaztam, de alapból nem horkolok. Viszont a legutóbbi exem elmondása alapján, ha iszom, akkor durván hangosan szoktam aludni 🙃

Az exem viszont 40+ pasiként tényleg állandóan horkolt, volt, hogy már azelőtt elkezdett horkolni, hogy rendesen elaludt volna, és felébredt rá... Onnan tudtam, ha mondjuk belealudt a filmbe, hogy egyből horkolni kezdett. De a hangosabb horkantásokra is felébredt, bár az már lehet inkább az alvási apnoé tünete volt, mert sokszor úgy tűnt, hogy előtte sokáig nem vett levegőt.

máj. 5. 00:28
 4/4 Ypszilon1980 ***** válasza:
A horkantás nem mindig hallható más személy által, nálam ilyen sokszor van, párom szerint nem horkolok és nem is veszem hangosan a levegőt sem.
máj. 5. 09:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!