Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi van velem? Ez mi lehet?

Mi van velem? Ez mi lehet?

Figyelt kérdés

3 napja fáztam meg, és azóta 0fájnak az végtagjaim. Első nap a bal lábám fájd de úgy az egész,csípőtöl kezdve egész a lábfejemig. Magméziumot is vettem be mert, olyan volt mintha össze húzta volna a görzs az egész lábam, vagyis az a fájdalom, de még se az volt.

Na tegnap éjszaka meg a jobb karom kezdett el fájni, az egész.

Akkor lett jobb mikor éjszaka közepén forró vízbe be feküdtem és utána elmúlt annyira, hogy tudjak aludni és ne akarjam megam fel akasztani egy fára. De most újra fáj, lóbalzsammal próbálom csillapítani, a csilissel, és addig elviselhető amíg tart.

21/L

máj. 10. 09:28
 1/2 anonim válasza:

Influenza?

Bár a szezonjának már vége

máj. 10. 09:41
 2/2 anonim ***** válasza:
Covid mindig van. Én is ma gondolkodtam rajta, hogy mitől lehetnek izomfájdalmaim a lábaimban és mitől lehetek ma nagyon-nagyon gyenge, lehet, hogy enyhe covid, mert 3-szor be vagyok oltva.
máj. 10. 12:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!