Fájni fog vagy tényleg nem érzek majd semmit?
Sajnos sebészeten kell eltávolítani egy bőrkinövést a derekamról. Igazából csak esztétikai okok miatt, szerencsére nincs gond vele. De így is rá vagyok parázva rendesen. Olyasmi lesz mint egy anyajegy eltávolítás. Kapok injekciót érzéstelenítés miatt, ettől is félek. De leginkább attól hogy ugye ki fogják vágni és rohadtul félek milyen érzés lesz. Vagy tényleg nem fogom érezni?
Volt már akinek hasonló?
Nekem szemölcsöt távolították el a kezemről.
Lefagyasztották, utána meg egy kis kanálszerű eszközzel kivájták. Nem volt kellemes, utána egy napig égett a kezem, de ki lehetett bírni

Nekem a hátam alsó részéből műtöttek ki anyajegyet (majdnem csípő már). Csak az injekciót éreztem és az sem volt olyan fájdalmas, mint mondjuk egy hatalmas vérvételi tű. Utána sem fájt, nekem volt varrat, az húzódott kicsit később, de semmi extra.
Kis kapargatást éreztem a műtét során, mintha csiklandoznának.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!