Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Fájni fog vagy tényleg nem...

Fájni fog vagy tényleg nem érzek majd semmit?

Figyelt kérdés

Sajnos sebészeten kell eltávolítani egy bőrkinövést a derekamról. Igazából csak esztétikai okok miatt, szerencsére nincs gond vele. De így is rá vagyok parázva rendesen. Olyasmi lesz mint egy anyajegy eltávolítás. Kapok injekciót érzéstelenítés miatt, ettől is félek. De leginkább attól hogy ugye ki fogják vágni és rohadtul félek milyen érzés lesz. Vagy tényleg nem fogom érezni?

Volt már akinek hasonló?

máj. 10. 09:29
 1/5 anonim válasza:

Nekem szemölcsöt távolították el a kezemről.

Lefagyasztották, utána meg egy kis kanálszerű eszközzel kivájták. Nem volt kellemes, utána egy napig égett a kezem, de ki lehetett bírni

máj. 10. 09:44
 2/5 Ypszilon1980 ***** válasza:
Szerintem semmit sem fogsz érezni belőle. A szurit az elején és annyi.
máj. 10. 10:41
 3/5 anonim ***** válasza:

Nekem a hátam alsó részéből műtöttek ki anyajegyet (majdnem csípő már). Csak az injekciót éreztem és az sem volt olyan fájdalmas, mint mondjuk egy hatalmas vérvételi tű. Utána sem fájt, nekem volt varrat, az húzódott kicsit később, de semmi extra.

Kis kapargatást éreztem a műtét során, mintha csiklandoznának.

máj. 10. 12:12
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! #3as, köszi szépen, akkor remélem nekem is hasonló lesz!
máj. 10. 12:40
 5/5 anonim ***** válasza:
Nekem a nyakamról vettek le. Az érzéstelenítő nekem sokkal rosszabb volt mint egy vérvétel, de nem tart sokáig. Utána mielőtt vágni kezdett volna, megkérdezte a sebész hogy érzek-e valamit (gondolom picit vágott). Valami nagyon kicsit éreztem, úgyhogy kaptam egy kis érzéstelenítőt még (az már nem fájt) és onnantól nem éreztem semmit. A varratszedés se fájt, pedig nem tudom hogy csinálták, eléggé el volt tűnve a varrat a bőrömben.
máj. 10. 20:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!