Miért vagyok akkor beteg az évben, amikor meleg van? Mi ennek a magyarázata?
Egész évben SOHA nem vagyok beteg kivéve a nyarat.
Annak ellenére, hogy télen még csak nem is fűtök (csak este kapcsolom be a fűtést 2 órára, akkor is 2-es fokozatra az 5 fokozatból) egyetlen egyszer még csak egy náthám sincs. Olyan 16-17 fok van nálam télen.
Nyaranta azonban elkap a megfázás: torokfájás, bedugul az orrom.. láz stb.
Nincs légkondim, full HO-ban dolgozom, nem járok légkondis buszon sem. A metrót használom hétvégén meg a 47-es villamost, ahol nincs légkondi. Autóm sincs.
A lakásomban huzat sem lehet, mert egy szoba.
Mi lehet ennek a magyarázata?!

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Egy gombóc fagyit ettem a nyáron, semmi több édességet. Télen viszont sok pékárut fogyasztok, és csokoládét is. Ennek ellenére, már most fogytam -1 kilót, amióta elment a nagy meleg.. mi ennek az oka? Pedig ugyanazt eszem, amit eddig is.
Előrehajolva kínszenvedés volt tevékenykedni. Vagy 20 kilós terhet sem tudtam fájdalom nélkül cipelni. Most meg úgy megjött az életkedvem a kicsattanó egészségtől mint aki 30 évet visszafiatalodott. Talán a melegtől javult az anyagcsere és emiatt a gyógyulás is hatékonyabb lett? 52/F
Csak egy ötletem van...az erek összehúzódása miatt a vérnyomás hirtelen megemelkedik.De gondolom egyéb is van ezek mögött. Előre is köszönöm! : )
Az a helyzet hogy a mostani hónapban jóval gyengébb volt a vérzésem intenzitása. De vérzés volt, tehát nem csak barnázás. És két nappal előbb is jött meg. Terhesség kizárva (szűz vagyok). Én átmeneti zavarra gondolok illetve hogy talán a hirtelen forróság okozza, főleg...
(mar akinek, nekem igen) Szeretnem tudni a biologiai magyarazatot ra ha van. :-)
sziasztok, azt szeretném kérdezni más is ennyire birja a hideget meleget? van nap, amikor fél liter vizet iszok, egész nap biciklizek a napon meg erdőben és nem is igényli a szervezetem a vizet, bár izzadok mint a ló) a hideggel pedig olyan a szervezetem hogy akármit...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!