Ilyenkor ha nemrég kintről bejöttem és elég meleg van bent is, picit a nap is rásütott a másik felemre, de a lázmérőre nem, hiteles lázat mérni?
Figyelt kérdés
Elvileg már nem kellene lázat mérjek, mint pár napja és jól érzem magam, de 37,2 fokot mérek. Ez biztosan hőemelkedés?2025. szept. 22. 16:07
1/3 anonim 

válasza:

válasza:Várj 20 percet, maradj bent a házban és mérd újra.
2/3 anonim 

válasza:

válasza:Fordulj meg akkor, hogy a lázmérőre is süssön és akkor megnyugodhatsz.
3/3 anonim 

válasza:

válasza:Huu érdekelne,hogy az ilyen emberek akik ezeket a kérdéseket felteszik,hogy élik vajon a mindennapi életüket?!
Kapcsolódó kérdések:
Az orvosom megtiltotta a kontaktlencse használatát. Mit tehetek a nemrég vásárolt, bontatlan baush&l. Purevis... kontaktlencsékkel és egyéb...
A kontaktlencse vényköteles gyógyszernek minősülő vagy hirdethető eladásra következmények nélkül? -2,75 és -2,00 lencsékből maradt így még jópár darab, mert nemrég rendeltem, de közben meg az orvos rámparancsolt, hogy sürgősen hagyjam abba a használatát. A bontott...
Nemrég ittam alkoholt (pálinka), antidepit meg nyugatót vehetek be?
Vagy most inkább hagyjam ki?
117/70 vérnyomás jó?
Nem szoktam mérni, csak nemrég voltam orvosnál előzetes vizsgálaton és ennyi volt. De nem tudom, hogy melyik érték mit jelent. Magyarázd el röviden, egyszerűen.
Fejbőrén fehér hámszerű valami lett kisebb területen. Mi lehet ez? Nemrég eléggé beverte a fejét. A fehér színű terület mellett még látszik egy kis...
Masszírozta a fejbőrét, úgy vette észre. Családtagomról van szó. Képet kicsit később teszek fel valahogy.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!