Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Egy éven belül 3. alkalommal...

Egy éven belül 3. alkalommal nő be a nagylábujjamon a köröm, mit tegyek? Zalaegerszegen milyen gyógypedikűröst, magánkinikát ajánlatok?

Figyelt kérdés
1 éve kezdődött, akkor nagyon csúnyán belenőtt a húsba. Azután kb 9 hónap múlva volt újra, és most megint. Hova forduljak, hogy ne újuljon ki? Még teljesen meg sem gyógyult, vissza sem nőtt az eredeti szélességében csak félig, és már benőtt. Állami sebészeten voltam, ott mindig csak azt kapom, hogy ilyennel minek megyek oda, és barbár módon bánnak velem. Hosszú távon valószínűleg a magánklinika lézeres műtétje lesz megoldás, csak nem olcsó sajnos. Kérdés: Zalaegerszegen hova, kihez forduljal ilyennel? Gyógypedikűrös? Ha igen, pontosan kihez? Vagy magánklinika? Azok közül hova?

okt. 29. 07:23
 1/3 anonim ***** válasza:
Èn csak annyit tudok hozzászólni, hogy èn lézeres kezelèst ajánlanèk nekem 2 ève volt azóta nincs problémám vele, de előtte állandóan szenvedtem.
okt. 29. 08:24
 2/3 anonim ***** válasza:
Kaposváron tudok pediküröst ajánlani.+ Lehet venni olyan pici eszközt, amit rögzítesz a köröm két oldalán és összehúzással formálja a növés közben a körmöt, de előtte mindenképp érdemes egyeztetni pedikürössel, akár fel is teszi, ha alkalmas lesz rá a köröm a művelet után.
okt. 29. 08:31
 3/3 anonim ***** válasza:
Szerintem túlzottan levágod. Eleve vannak, akiknek ilyen nagyobb lábujjuk van, rajta kis nyüzüge körömmel, aztán még jól le is csutázzák, a két széle teljesen bekanyarodik, persze benő.
okt. 29. 18:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!