Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan maradjak fent egész...

Hogyan maradjak fent egész éjszaka? :D

Figyelt kérdés
Várom a válaszokat köszönöm! :)

nov. 3. 21:55
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%
Csere? Én az ellentétére keresem a választ
nov. 3. 22:08
 2/19 A kérdező kommentje:
xd
nov. 3. 22:09
 3/19 anonim ***** válasza:
51%
Én melozom :) bejohetne valaki pesten
nov. 3. 22:09
 4/19 anonim ***** válasza:

Bulin nem tudom. Alapvetően kávéval, vagy beraksz egy sorozatot, filmet vagy olvasol gamezel s felse tűnik hogy ébren vagy. Minnél idősebb vagy annál könnyebb éjszaka fent maradni.

Majd mesélj hogy sikerült, sok szerencsét🍀

(Az előző válaszoló voltam)

nov. 3. 22:10
 5/19 anonim ***** válasza:
Mármint az egyes csak más is írt közben
nov. 3. 22:10
 6/19 anonim ***** válasza:

Alapvetően, főleg hétköznap, sehogy.

Ha nem buli miatt kell fennmaradnod akkor kv/energiaital és a cél ami miatt meg kell csinálnod (pl. házi, zh/vizsga, hadgyakorlat, meló). Próbálj meg enni többet mint szoktál.

Ha buli miatt (mert #buli), akkor előtte már a melegítés előtt kezdj kávéval, és a downereket (főleg pia, rivo) hanyagold. Erős fekete tea is jó, az sokáig hat és ad egy alap hangot. + egyél. Cukrosat ha lehet, bármi mást ha nem. Amikor melegítetek a srácokkal, igyál kevesebbet mint szoktál. Főleg télem a kv/tea jobb mint az energiaital, mert átmelegít azaz kevésbé érzed hogy pia kell hogy melegen tartson.

Azon felül 4-es. Ha jó a buli akkor ki fogod bírni, főleg ha a srácok is és hajnalban jöhet az after. Ha szar akkor nincs az a mennyiségű hell ami fenntartson.

nov. 3. 22:38
 7/19 anonim ***** válasza:
Hát attól függ.. Éjszakai műszakba nincs olyan hogy alszol. Koncentrálsz a melóra aztán jónapot. Iszol kv-t ilyenek
nov. 3. 22:43
 8/19 anonim ***** válasza:
délután kell aludni 1-2 órát
nov. 3. 23:21
 9/19 anonim ***** válasza:
Én is ezen gondolkodok hogy éjszaka hogyan tudnék fenn maradni. Bármit csinálok álmos leszek már 8 órakkor, pedig 21 éves vagyok csak. Nem tudom mi lehet velem. Hiába kávézok akkor is olyan álmosság tör rám, 8 óra körül minden nap. Pedig kávézok is és akkor is. Egész nap pedig csak sétálok, pihenek főzök stb. Nem dolgozok, szóval el se fáradok, mégse tudok fenn lenni. Ha bulizni megyek akkor is álmos leszek legkésőbb 10 kor. Nem tudom mivan velem. Hiába jó a zene, már érzem hogy mennék haza aludni. Azért ez ilyen fiatalon nem normális. Bezzeg kiskoromban sokáig fenn tudtam lenni. Ilyen 7-8 évesen ha éjfélkor aludtam el akkor se érzetem magam fáradtak még éjfélkor se. Nálam a sok kávé se segít.
nov. 4. 06:00
 10/19 anonim ***** válasza:
72%
ha sorozatokat nézek akkor is álmos leszek má 8 kor:D nem tudom mi van velem 21 évesen:D
nov. 4. 06:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!