Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hogyan kell használni a...

Hogyan kell használni a Cordaflex spray-t?

Figyelt kérdés
Rettenetesen béna lehetek, de nem értem ezt a felpumpálást. Már az első lenyomásra jön az adag.
dec. 2. 22:59
 1/4 anonim ***** válasza:

Használat előtt egyet kifújsz a levegőbe, utána már alkalmazhatod is a nyelved alatt az előírt dózist.

Legalábbis én mikor mentőautón gyakorlaton voltam akkor így használtuk.

dec. 3. 10:53
 2/4 A kérdező kommentje:

"Az adagolópumpát minden használat előtt - a védőkupak eltávolítása után - a szelep háromszori lenyomásával fel kell tölteni (háromszor a levegőbe pumpálni, hogy a permet megjelenjen)"

Csak hát a permet az első lenyomásnál megjelenik. Talán későbbre vonatkozik, ha kevesebb van már benne, de akkor ezt le kéne írni a gyengébbek kedvéért, amilyen én is vagyok.

Köszönöm szépen, egyet azért kifújok a levegőbe, de nem 3-at.

dec. 3. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Elég ha egyet kifújsz. Igazából ennek az a lényege, hogy addig kell felpumpálni amíg nem indul meg. Ha első pumpálásra megindult akkor alkalmazásra kész.

Szerintem ez a szám szerint 3 csak egy általános ajánlás...átlagban a harmadik után szokott megindulni.

dec. 3. 13:36
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem vagyok elég rugalmas.
dec. 3. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!