Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Jobb borda ív alatt illetve a...

Jobb borda ív alatt illetve a hátban is erős kellemetlen fájdalom. Volt már így más is ?

Figyelt kérdés

Péntek óta egyik napról a másikra a jobb borda ív alatti a hát közepére övszerűen átnyúló fájdalom.

Én azt gondoltam elaludtam vagy meghúztam. Pár héttel ezelőtt voltam beteg és nem olyan rég múlt el a köhögés. Kicsit megijedtem mert olvastam hasnyálmirigy gyulladást is. Viszont nincs hányingerem nem

Vagyok lázas és rendesen tudok enni.

dec. 3. 07:49
 1/9 anonim ***** válasza:
Orvos?
dec. 3. 07:58
 2/9 anonim ***** válasza:
Volt ilyenem, NEKEM csak meghúzódott egy izom, pár nap pihenés és masszírozgatás után elmúlt. De nyilván ez nem garantálja hogy neked ugyanez az oka.
dec. 3. 08:24
 3/9 anonim ***** válasza:
Tényleg érdemesebb lenne orvoshoz menni, mert ez lehet övsömör is - sokszor jó ideig nincs semmilyen kiütés, de ha maszírozgatod meg kenegeted egy-két hétig, sokkal súlyosabb, hosszadalmasabb és fájdalmasabb lesz a betegség lefolyása, mintha idöben elmentél volna orvoshoz.
dec. 3. 08:27
 4/9 A kérdező kommentje:

Hasnyálmirigyre illetve mellhártyára gondoltam elsőre. De egyébként mozgásra faj.

Természetesen megyek orvoshoz csak ugye hétvége volt.

dec. 3. 08:31
 5/9 anonim ***** válasza:

Ezt látatlanban senki nem tudja megmondani. Lehet akár az epédről is, de az is lehet, hogy tüdőgyulladásod volt és annak a szövődménye ez.

Orvoshoz kell menni.

dec. 3. 10:51
 6/9 anonim ***** válasza:
A hasnyálmirigy a bal oldalon okoz először fájdalmat. Jobb oldalon az epe, máj van. De lehet egyszerű izomhúzódás is, főleg ha mozgásra változik a fájdalom. Mindenképpen meg kéne mutatni orvosnak.
dec. 3. 11:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem az epém okozott ilyen fájdalmakat.
dec. 3. 16:01
 8/9 anonim ***** válasza:
Epe probléma vagy akár övsömör enyhe formája.
dec. 3. 16:14
 9/9 anonim ***** válasza:
Epegondok ezek inkább.
dec. 3. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!