Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Hideg vagy meleg vízzel fürödjek?

EZanevem4 kérdése:

Hideg vagy meleg vízzel fürödjek?

Figyelt kérdés

Azt hallottam hogy a hideg víztől kevesebbet fogok stresszelni, és azt is hogy a meleg víztől jobban fogok aludni!

A kérdésem csupán annyi hogy a hideg vagy a meleg vízben lévő fürdés a "jobb"?

dec. 7. 13:39
A kérdező szavazást indított:
Meleg víz
hideg víz
Maradj büdös
7 szavazat
 1/4 anonim ***** válasza:
40%

Miért stresszelnél annyira?

Nem hiszem, hogy a víz a megfelelő módszer ennek kezelésére...

dec. 7. 14:56
 2/4 anonim ***** válasza:
40%
Meleg vízben fürdök le de utána hideggel még tusolok. Májustól októberig viszont kertben kútnál tusolok. Mindig felfrissít
dec. 7. 17:34
 3/4 anonim ***** válasza:
40%
a forró vízzel zuhanyzást és abban fürdést kell kerülni mert gyulladást okoz, csontkovács emberke emlegeti mindig videókban
dec. 7. 22:39
 4/4 anonim ***** válasza:
40%
Fokozatos váltózuhany (meleg > hideg) az egyik legjobb!
dec. 8. 23:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden este szédülök fáj a fejem meg rosszul vagyok. Ez mitől lehet?

Mindig fürdés után... Nagy lehet a vérnyomásom a meleg vízbe fürdés után? Inkább fürödjek hideg vízbe? Még csak 16 vagyok de már lehet nagy vérnyomásos?

Megfázáskor inkább langyos vagy jó meleg vízben fürödjek?

Sziasztok! Tegnap eléggé megfáztam fàj a torkom és folyik az orrom, kicsit rossz a közérzetem. Sokan azt mondják ilyen érdemes langyos vízben lefürdeni, szerintetek ez mennyire jó ötlet? 23 éves vagyok szóval nem vagyok gyerek, mégsem tudom mi a jó megoldás ilyenkor....

Amíg tart ne fürödjek meleg vízben?

Kitágult a szívemnek a bal kamrája és az okozott szívelégtelenséget,apám azt mondja hogy ne forró fűrdőzek mert ezzel a szívbetegséggel nem javasolt.Most meleg vízbe fürödtem és remegnek a kezeim meg kiszívta az erőmet.Apámnak is ez volt,neki fél évig tartott...

Nagyon fáj a hátam, hideg vagy meleg vízben fürödjek?

A gerincem mellett mintha "össze lenne állva" egy tenyérnyi hejen az izom, mondhatjuk úgy is, görcsöl. Most akkor milyen vízben fürödjek, nagyon melegben vagy inkább hűvösben? Alig bírok már felkelni, annyira fáj!

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!