Veletek mi volt az eddigi legrosszabb hashajtós élmény ami történt? Plusz tudtok olyan hashajtót mondani ami rendesen kipucolja az embert?

válasza:

válasza:

válasza:Nem tudok ilyet, mivel soha nem venném rá magam ilyen hülyeségre, hogy hashajtóval "pucoljak". Egyébként is tök mindegy mit ettél össze, azon összetevők 70% már benned van, nem a kakában, így "kipucolni" sem fogod tudni, sőt már kifejtette áldásos (vagy áldatlan) hatását.
A "napok óta" egyébként sem probléma még 4-5 napig sem. Majd kijön, aminek ki kell jönnie, bent még senkiben sem maradt.

válasza:6-os engem a szenna tea nem hajtott meg pedig kipróbáltam de semmi extra hatása nem volt.
Azért remélem nem történt baj és mindig ki értél a wc-re.
Kapcsolódó kérdések:
Az olyanokra vagyok kíváncsi mint pl "ha előbb kitalálom akkor tudok menni" vagy ez a későn gondolkozol és után ilyen tehetetlen düh van benned és napokig lelkiismeret furdalásod van.
Velem volt olyan, hogy már sokszor beütöttem a kapunyitó kódot, de egyszer nem jutott eszembe, pedig nem is voltam berúgva. Persze jött néhány perc múlva valaki............ Hasonló már nyilván sokunkkal volt, akár iskolás éveink alatt, hogy megtanultunk egy verset,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!