Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Veletek mi volt az eddigi...

Veletek mi volt az eddigi legrosszabb hashajtós élmény ami történt? Plusz tudtok olyan hashajtót mondani ami rendesen kipucolja az embert?

Figyelt kérdés
Az ünnepek alatt elég sok mindent össze ettem és hát jó lenne egy kiadós has hajtás, napok óta nem tudtam WC-zni. Tudtok esetleg segíteni abban hogy melyik hashajtó ami nagyon meghajt, vagy esetleg tapasztalat hogy melyik hashajtónak mennyire erős a hatása? Minél erősebb annál jobb :)

jan. 6. 09:20
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
Egyél sok rostos ételt, igyál sok vizet, teát, folyadékot. Ha így sem megy, akkor a patikában adnak megfelelőt.
jan. 6. 09:37
 2/7 anonim ***** válasza:
69%
Hunyadivíz gyógyszertárból. Kövesd a hátulján lévő leírást és nagyon jó lesz.
jan. 6. 09:47
 3/7 anonim ***** válasza:
nekem inkább hasfogó kellene...
jan. 6. 12:02
 4/7 A kérdező kommentje:
3-as miért? Megy a hasad valamitől?
jan. 6. 14:41
 5/7 anonim ***** válasza:
37%

Nem tudok ilyet, mivel soha nem venném rá magam ilyen hülyeségre, hogy hashajtóval "pucoljak". Egyébként is tök mindegy mit ettél össze, azon összetevők 70% már benned van, nem a kakában, így "kipucolni" sem fogod tudni, sőt már kifejtette áldásos (vagy áldatlan) hatását.

A "napok óta" egyébként sem probléma még 4-5 napig sem. Majd kijön, aminek ki kell jönnie, bent még senkiben sem maradt.

jan. 6. 18:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Én szenna teát ittam éjjel , most le se tudok szállni a wcről , úgy megdolgozza a beleim.. hasmenésem van tőle
jan. 8. 09:35
 7/7 A kérdező kommentje:

6-os engem a szenna tea nem hajtott meg pedig kipróbáltam de semmi extra hatása nem volt.

Azért remélem nem történt baj és mindig ki értél a wc-re.

jan. 8. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Melyik volt a "ha előbb gondolkozom akkor..." legrosszabb élményed?

Az olyanokra vagyok kíváncsi mint pl "ha előbb kitalálom akkor tudok menni" vagy ez a későn gondolkozol és után ilyen tehetetlen düh van benned és napokig lelkiismeret furdalásod van.

Volt már olyan hogy tudtál valamit, de pont a legrosszabbkor nem jutott eszedbe? Mi lett a következménye?

Velem volt olyan, hogy már sokszor beütöttem a kapunyitó kódot, de egyszer nem jutott eszembe, pedig nem is voltam berúgva. Persze jött néhány perc múlva valaki............ Hasonló már nyilván sokunkkal volt, akár iskolás éveink alatt, hogy megtanultunk egy verset,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!