Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Állandó fejfájás?

Állandó fejfájás?

Figyelt kérdés

Sziasztok. 19 éves fiú vagyok.

Kb 8.-os korom óta szinte mindig fáj a fejem, akkor azt mondták biztos stresszelek a dolgozatokon. Most távoktatásos egyetemista vagyok, nemtudom mire fognák éppen xd. Tehát jóformán nem foglalkoztak az emberrel. Komolyabb kivizsgálásom soha nemvolt mindig rá fogják valamire.

Szedtem en már quarelint, panadolt, benuront, kataflámot, aspirint meg már a fene se tudja mit és egyszerűen tartósan nem akarja egyik se elmulasztani, éppen tegnap előtt óta van megint valami velem, erősebb is

Van két betegségem: colitis ulcerosa, és immunhiány.

Ilyenkor mit lehet tenni?

jan. 10. 08:45
 1/9 anonim ***** válasza:
Vérnyomást nem szoktál mérni esetleg? Lehet magas, és attól fáj
jan. 10. 10:23
 2/9 A kérdező kommentje:

Nemrég volt 24 órás ekg-m nem volt baj azzal se.

Tanácstalan vagyok

jan. 10. 10:43
 3/9 anonim ***** válasza:

HBár általában a hideg idő is befolyásolja, amikor nagyon megemelkedik a vérnyomás, de ha nálad valóban a 8 éve folyamatos a fejfájás és a gyógyszerek nem segítenek, mindenképp menj neurológushoz. Addig próbálhatsz természetes tippeket is, amik sokaknál beválnak: pl. gyömbér‑citromfű tea, borsmentás‑levendula olaj. Recepttel itt ➟ [link]

Ha nagyon erős vagy szokatlan a fájdalom, ne várj, menj orvoshoz.

jan. 10. 11:10
 4/9 anonim ***** válasza:

El kell menni orvoshoz. Elsőkörben háziorvos, ő meg majd ad tovább beutalót a megfelelő helyre.

Ezek a gyógyszerek nem is fogják hosszú távon megszüntetni a gondot, mivel ezek fájdalomcsillapítók és arra vannak, hogy ideiglenesen kikapcsolják azt a központot ami a fájdalom érzékeléséért felelős, de csak egy bizonyos időre. Ha a probléma forrása fennáll akkor utána ugyanúgy fájni fog. Azt kell megtalálni mi az a probléma ami ezt okozza.

jan. 10. 11:16
 5/9 A kérdező kommentje:

#4-es maximálisan egyet értek a probléma ott jön hogy szarnak az emberre elküldik pszichológushoz (ha elkuldik) ott nem találnak semmit.

Vagy mint nálam hogy rá fogják másra a helyett hogy ki vizsgálnák.

Elmegyek hiába forszírozom biztos depressziós adjunk antidepresszánst és akkor viszlát.

Szóval nem teljesen értem sajnos

jan. 10. 11:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Agy mri kell
jan. 10. 18:53
 7/9 anonim ***** válasza:
Nekem is kiskoromtól elég gyakran fáj/fájt a fejem pár éve megelégeltem,voltam szemészeten itt mindent rendben találtak,aztán voltam agyi mr-en szintén minden oké a neurológián sem történt semmi,felírt a doki egy gyógyszert amit fejfájáskor szedjek,fejfájás naplót kellett vezessek,aztán 3 hónap múlva kontroll,ott megint felírta ugyan azt a gyógyszert. Innentől már nem mentem vissza. Elsősorban nem gyógyszert akartam hanem megoldást a fejfájásra. 🤷‍♀️
jan. 11. 21:35
 8/9 A kérdező kommentje:
Antidepresszáns volt?
jan. 12. 06:43
 9/9 anonim ***** válasza:
Nem,egyszerű fejfájás gyógyszer már a nevére nem emlékszem.
jan. 12. 07:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!