Elkötött bőrfüggelék mára kétszeresére dagadt ez normális?
Tegnap elkötöttem egy bőr függeléket a nyakamon, erősen, vagy 2 óra múlva el is kezdett pirosodni.
Szerintem éjszaka a póló dörzsölhette és reggelre feldagadt , olyan mintha a bőr függeléken egy víz hólyag szerű lenni és piros.
Nem fáj amúgy csak melegséget érzek azon az oldalamon, de lehet hogy csak már beszélem.
Bementem a kórházba, hogy szedjék le, hát elküldtek a portán, majd telefonáljak előjegyzésért és kb júliusba kaphatok időpontot.
Na mit csináljak?
Le fog ez lohadni vagy kipukkan? Máskor is kötöttem el sose volt ilyen. Fújkálom optenisepttel. Nem tudom mit csináljak. Köszönöm ha segítesz.

válasza:Lehet, hogy nem sikerült teljesen elzárni a vérkeringést.
Nem feltétlenül jó ötlet az elkötés, de én is csináltam egyszer. Olyan csúnya fekete lett, hogy nagyon megijedtem. Végül mégis leszáradt, de többször nem mertem ilyent csinálni. Ha nagyon aggódsz a háziorvos talán segíthet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!