Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Derila Ergo párna tényleg jó?

Derila Ergo párna tényleg jó?

Figyelt kérdés
Horkolok, fáj a vállam éjszaka. Alszom éjjel, de reggel fáradtan ébredek, és napközben többször elalszom percekre, ülve is. Állítólag ezen segít. Igaz ez, van valakinek ilyen párnája?

márc. 17. 05:32
A kérdező szavazást indított:
Tényleg jó, megérte megvenni
Nem ér semmit, kár volt megvenni
2 szavazat
 1/1 anonim ***** válasza:
Meg kellene szüntetni a horkolás okát
márc. 17. 08:20

Kapcsolódó kérdések:

Mi miatt nyirkos a párna?

Este alváskor nagyon befülled apukám feje alatt a párna, vagy nem is tudom hogy mondjam. Most is olyan hogy reggel óta nyirkos, nem száradt meg. Ez valami egészségügyi probléma lehet? Vékony pizsiben alszik, szóval nem tudom mennyire kellene így izzadnia, de most...

Ki milyen párnát használ ?

Valahogy nem találom a tutit , nem az igazi egyik sem eddig , minden ajánlást , tippet, véleményt szívesen fogadok, hátha meglesz a nagy “Ő”. Köszi előre is.

Hogy kell a memóriahabos párnát használni, mert nekem borzalmas kényelmetlen?

Mivel sokszor ébredek nyakfájással, vettem egy anatómiai párnát a Jyskben, olyat, ami lapos és van egy dudor a szélén. Valami rettenetes, kemény mint a kő, a peremén a dudor meg nyomja a nyaki ereimet. Valaki tudna tippet adni, hogy hogyan kell ezen aludni?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!