Pakolás közben megszúrta az ujjam egy rozsdás horog de nem vérzet. Lehet valami bajom tőle?
Figyelt kérdés
ápr. 1. 00:23
3/6 anonim 

válasza:

válasza:Esetleg egy tetanusz injekció. Mindenesetre figyeld magad nem fertőződik-e el a seb és nem kezded vérmérgezés jeleit mutatni. Háziorvos emiatt nem kompetens mert önfigyelő módon megelőzhető a baj. Injekciót sürgősségin kaphatsz.
4/6 anonim 

válasza:

válasza:valaki komolyan ennyitől tetanusz injekcióért rohan?
Kapcsolódó kérdések:
A temus/AliExpresses hirisi horgok jók?
Sziasztok. Most rendeltem temuról hirisi horgokat. 6-os méret szakáll nélküli. Mivel még soha nem használtam őket ezért a ti véleményetekre vagyok kíváncsi hogy milyenek. Előre is köszönöm!
Milyen horgot használtok?
Szakállas vagy szakáll nélküli horgot használsz?
Melyik a legolcsóbb horgász webárúház?
Többször rendeltem már Xfishről, Sneciről,mindenhol vannak olcsóbb és drágább dolgok, ezzel tisztában vagyok, de úgy általánoságban melyik a legolcsóbb tapasztalatok alapján? Most pl haltartót, gyerek orsót, damilokat, etetőkosarakat, úszókat stb. Vásárolnék
Snecizéshez, azaz küsz és más apróhalak horgászatához milyen horog méret az, ami még elfogadható?
Azt vágom, hogy a 18-as és 20-as méretűnél kisebb nemigen van, de melyik budapesti horgászboltban vásárolhatnék ilyenekből füles, szakállas horgokat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!