Erre a lábfájdalomra mit mondanátok?
Tudom, ortopédia, de az 10 héten belül nincs szabad időpont.
önmagában érzek egy enyhe fájdalmat. Enyhén kellemetlen. a jobb láb, középső ujja első bütykénél.séta futás megy nem gátol semmiben. de ha spicbe teszem a lábam, és befele fordítom akkor a fájdalom megnő, ha behajlítom hozzá a lábujjamat, akkor még inkább fájó. a fájdalom ilyenkor égő fájdalom.kisugárzik a másik kettő középső ujjakra. amire gondolni tufok az a rosz cipő, amit használok már szétmegy a talpa (vendéglátás)
mellette sokat futok napi 2-5km hétvégén több.de ez rendszeres, és normális cipő.
mi lehet a probléma?

válasza:

válasza:Nagyon hamar kell egy új cipő. És ssemmiképp se futócipő. Hiába kényelmesek, azért kényelmesek mert ide-oda hajlanak és semmi stabilitást nem biztosítanak. Rendes vastagabb fajta sportcipő kell. Mint pl a nike revolution 5. Sarka nem benyomható. Talpa nem hajlik hanem egy ponton törik. Stb
Vendéglátásban sokkal hamarabb kell új cipő minthogy szétmenjen a talpa. Én mondjuk runner voltam, 12 ezer lépés volt az átlag nap, hétvégén 2p. De 3 havonta új kellett mert a talpat belülről annyira kitapostam hogy nem fogott semkit. Ha a tiednek már kívülről gázos és kopott akkor teljesen egyértelműen itt kell kezdeni. Glamour napok van, használd ki
Mai nap megyek el cipőt venni, sztem a sors is azt akarta, mert pont ott van dolgom.a fájdslom el fog mulni? menyi időt adjak neki?
persze tudom nem 1 óra alatt jön rendbe.

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Pl,kék,zöld lóbalzsam. Ezeknek csak a neve zöld,kék,fekete,piros,vagy a balzsamok színé is ilyen?
Kosarazom versenyszinten már 5 éve. Nagyjából 4 hete kezdett el fájni a hátam. Eleinte kisebb mértékben, majd egyre jobban. Most már ott tartok, hogy mintegy 3 napja csak fájdalomcsillapítóval és izomlazítóval vagyok átmenetileg fájdalommentes. Sokszor már lábam is...
Már gyerekkorom óta néha előfordul, hogy éjszaka arra kelek, hogy az egyik lábam térdtől lefele teljesen elzsibbadt, nem érzek semmit és nem tudom megmozdítani. Ilyenkor kb fél percig ütögetni és dörzsölni kell mire elkezdek valamit érezni a lábamba és onnantól kell kb...
A következő tüneteim vannak, már régebb óta, de mostanában lettek erősebbek, olyan szinten, hogy zavarnak a mindennapokban: erős, régóta tartó lábfájdalom (lábszárcsont fájdalom és izomfájdalmak, görcsök a combban), alkaron jelentkező kiütések, egy éve tartó fülfájás,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!