Mit okozott nektek a Covid, hosszútávon ami megmaradt mai napig?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Édesapám halálát!
Elég tartósnak gondolom ezt a változást...

válasza:Semmit az ég egy adta világon!
Családunkban és rokonságunkban kivétel nélkül csak az előzőleg oltást kapottak körében fordult elő cvid, de ők is simán átvészelték mind - bár igaz, hogy azóta folyton betegeskednek valami miatt, ami eléggé érdekes.
Azt hallottam, hogy sokan meghaltak főleg idősek, de azt gondolom (egy tüdőgyógyásznő véleményére alapozva), hogy a hibás kórházi protokoll avagy a lélegeztető gép okozta félrekezelésből adódóan lehetett inkább.
De biztosat nyilván csak a jó Isten tud - meg azok a gonosztevők, akik az egészet az emberiségre szabadították - remélem, hogy pokolra kerül mind!

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Leghosszabb amit valahol eltöltöttem az a 8 év általános iskola volt, utána megzavarodott minden valami miatt és utána a legtöbb az épphogy 1 év volt munkahelyen de azt is alig bírtam. Hirtelen más helyre kerültem, nem tudtam beilleszkedni, pont rossz közösségbe...
Identitaszavarosak, vagy allandoan keresik az ujdonsagot? Ismertek ilyen embereket? Hany evesek es miket dolgoztak eddig?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!