Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mit okozott nektek a Covid,...

Mit okozott nektek a Covid, hosszútávon ami megmaradt mai napig?

Figyelt kérdés

ápr. 18. 11:57
1 2
 11/19 anonim válasza:
100%

Nekem a covid semmit nem okozott, pedig 21-23 között 4x is elkaptam, valószínűleg 4 különböző mutációját.

Viszont az 1. oltás (AstraZeneca) estéjén volt egy addig még soha nem tapasztalt, nagyon jellegzetes fejfájás a láz mellé és fura módon az oltás után 2-3 héttel elkezdtem nagyon érezni az időváltozást, jobban mondva a hidefront érkezését. Minden alkalommal ugyan az a jellegzetes, nem szűnő fejfájás van, amit csak a 2. covid oltáskor és 4 covid fertőzés alatt éreztem, azóta sem, semmilyen betegség esetén. Így már 4-5 éve ősztől tavaszig rettentő fejfájásaim vannak front érkezéskor.

Egyáltalán nem vagyok oltás ellenes, sőt nagyon hasznosnak tartom őket, viszont a COVID-19 oltások valószínűleg túl hamar lettek odaadva az embereknek és sok nem ismert mellékhatásuk lehet, főleg a vírus fertőzéssel együtt, mert azt nehezen hiszem, hogy 28 évesen nem érzem a frontokat, 28.5 évesen pedig elkezdem érezni a front változást. 😂

ápr. 21. 05:46
 12/19 bujozsej válasza:
100%
Igen ! A barátom azóta nem érez ízeket! Perecet ettünk mindketten és ő megkérdezte! Finom? Elöször néztem rá hülyén. És akkor mesélte el hogy azóta nem érzi az ízeket. Most is elmosolyodok ha erre gondolok!Pedig ez nagyon nem nevetséges!
ápr. 21. 16:38
 13/19 anonim ***** válasza:
85%
Semmit nem okozott. Legfeljebb az elmúlása. A karantén időszak volt életem eddigi legjobb időszaka. Nulla stressz, abszolút elviselhető munkaterhelés, minimális emberi kontaktus, sok szabadidő. Mentálisan nagyon sokat segített nekem. Mióta minden megint a normális kerékvágásban megy, sokat romlott a depresszióm, és full kiégett vagyok, egyre gyakrabban gondolkozom azon, hogyan lehetne megteremteni a lehetőségét egy radikális váltásnak az életemben.
ápr. 24. 00:45
 14/19 anonim válasza:
100%

Tüdőben:

Kötegárnyék, asztma és a 2 oldali combfej necrosis is kialakult a valszeg sok medrol miatt. Volt már 2 műtétem és járni is tudok a 2 protézisnek hála.

ápr. 24. 08:06
 15/19 Elemér10 ***** válasza:
35%
Én 5 oltást kaptam, nem azért mert rajongtam érte, hanem ,külföldre csak az országban beadott olásokat fogadták el. Főleg az elején. Szerintem minden tipust kiprobáltam még a kinait is. Az 5 dik nél nagyon magas szivverésem volt, gyogyszerekkel csillapitottam. De egyébb mellékhatást nem éreztem. Állitolag voltam covidos is ,ha igaz. Viszont mentős családtag (is) meghalt covidban mert nem oltatta be magát.
ápr. 24. 09:31
 16/19 anonim ***** válasza:
Rájöttem, hogy nincs szükségem az F1-re, időpocséklás és megvagyok nélküle, pedig 25 évig nagy fan voltam. Azóta 1 futamot sem láttam.
ápr. 24. 13:35
 17/19 kriszpo ***** válasza:

Első vonalbeliként (mentő) bent voltunk a sűrűjében.

Nekem a tüdőműködésem romlott 15-20%-ot nagyjából.

Örülök, hogy ennyivel megúsztam.

Mások nem voltak ennyire szerencsések...

Így is sokat tettek az egészségügyben dolgozók, hogy minél többen megmaradjunk ezután a rohadt világjárvány után.

ápr. 25. 12:09
 18/19 anonim ***** válasza:

Most estem át egy újabb covidon. Az előzőt még a nagy hisztéria idején kaptam el, úgy, hogy már a második pfizerrel is be voltam oltva nem sokkal korábban. Tehát sz@rt se ért a pfizer, viszont majd beledöglöttem olyan magas lázam volt 1 hétig és kb 3 hét volt, hogy meggyógyultam. Utána 1 hónappal brutálisan elkezdett hullani a hajam ami kb. 2 hónapig tartott. Depresszióssá váltam és lelassult a gondolkodásom, ami kb fél év volt, hogy helyre jött.

2 hete kaptam el a legújabb covidot, torokfájás volt 3-4 napig, majd iszonyatos fejfájás szintén 3-4 napig, semmilyen fájdalomcsillapító nem hatott rá. 2 hét telt el, hogy kijöttem belőle de még most is fáradékony és nagyon kedvedten és depis vagyok, illetve nehezebben megy a gondolkozás, lényegében semmihez sincs kedvem. Remélem hajhullás nem lesz megint.

máj. 7. 19:55
 19/19 valaki : ***** válasza:

Én most kaptam el nemrég. Enyhébb volt ezerszer, mint amit el szoktam kapni a munkahelyemen

A nagy covid alatt májproblémám lett, mert nem fogadott az orvos megvizsgálni. A nagypapámat pedig megölték, mivel nem látták el. Nem volt elég koronás, 4 negatív teszt után is vártak, de mire eltelt a 2 hét, meghalt, nem tudjuk, mitől. A pokolban rohadjon el az összes, akinek ehhez köze volt, Kásler szerencsére elkezdte a sort, nagyon boldog voltam, mikor felfordult.

máj. 8. 19:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Miért nem tudok sehol megmaradni hosszabb ideig?

Leghosszabb amit valahol eltöltöttem az a 8 év általános iskola volt, utána megzavarodott minden valami miatt és utána a legtöbb az épphogy 1 év volt munkahelyen de azt is alig bírtam. Hirtelen más helyre kerültem, nem tudtam beilleszkedni, pont rossz közösségbe...

Mely szemelyisegzavar vagy mentalis problema jellemzi azokat az embereket akik allandoan valtogatjak a karrierjuket es nem tudnak megmaradni...

Identitaszavarosak, vagy allandoan keresik az ujdonsagot? Ismertek ilyen embereket? Hany evesek es miket dolgoztak eddig?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!