Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek hol volt a legrosszabb...

Kinek hol volt a legrosszabb hely ahol már rájött a hasmenés vagy a sima dolog és nagyin parás volt a helyzet??

Figyelt kérdés
Sajnos sokszor előfordul a legrosszabbkor busz utca stb. Ti ilyenkor hogy oldjátok meg?

ápr. 21. 08:16
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy kétes étterem után volt nagyon hosszú buszutam...

Tényleg azt hittem hogy ott fogom magam mindenki előtt megadni, de a falu első állomásánál leszálltam, hogy legalább ne a buszon érjen utol a vég és/vagy legalább egy árok parton, de végül nem volt olyan hely, ahol meghúzhattam volna magam, így végül hazaértem, mp-en múlt, hogy elértem a trónt.

Más esetekeben nem volt ilyen kiélezett a helyzet.

ápr. 21. 08:51
 2/15 anonim ***** válasza:
53%
Hazafelé mentem. A buszról épp hogy leszálltam mentem pár métert és egy litert fostam a téli gatyámba. Úgy gyalogoltam hazáig. Szerencsére ismerőssel nem találkoztam.
ápr. 21. 09:36
 3/15 igazadvan ***** válasza:
0%
Magad összefosása mindig egy opció például.
ápr. 21. 10:16
 4/15 anonim ***** válasza:

Hogyha sokszor előfordul, akkor el kell menni kivizsgáltatni magadat, mert nem normális a gyakori híg széklet.

Lehet IBS, intolerancia, de akár stressz is.

ápr. 21. 11:01
 5/15 anonim ***** válasza:
Ha szedsz magnézium-oxid kiegészítőt az is meghajt. Válts magnézium-citrátra, az kevésbé hashajtó hatású, jobban tolerálja a szervezet. De lehet valami ételt fogyasztasz, amire így reagálnak a beleid. Amúgy egy orvosi konzultáció tényleg nem ártana. Megnéz, felír valamit, probléma megoldva.
ápr. 21. 12:45
 6/15 anonim ***** válasza:
Nekem mostanság a suliban van hasmenésem. Anyum oviban dolgozik , tesóim ovisok/kis sulisok.. havi 1-2 hétre mindig megdolgoz minket valami hányós fosós vírus.. suliban ciki mert nem nagyon merem elengedni magam , ha meg hangosan fosok kinevetnek :/
ápr. 21. 13:20
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
6-os hányós-fosós vírussal ne menj közösségbe, iskolába!
ápr. 21. 14:31
 8/15 anonim ***** válasza:
100%
Egy továbbképző tanfolyamon voltam, amikor feltehetően valami vírusfertőzés következtében rámjött. Háromszor voltam ott wc-n, de éreztem, hogy még nincs vége. Felszálltam a buszra, hogy hazamegyek, de a buszon is görcseim lettek és nem mertem kiengedni a gázokat, nehogy összefossam magam úgyhogy leszálltam és gyalog indultam hazafelé. Útközben is szorítottam, mert semmit nem mertem kiengedni, de folyt az izzadtság a hátamról. Aztán kb. 2 km után megint visszaszálltam buszra, mert sürgetett az idő is. Haza érve már a lépcsőházban kezdtem kigombolkozni, hogy azzal is időt takarítsak meg. Otthon még vagy tucatszor voltam wc-n, minden alkalommal iszonyúan gázos anyag távozott belőlem.
ápr. 21. 19:12
 9/15 A kérdező kommentje:
8as de legalább haza értel idöben
ápr. 21. 19:23
 10/15 anonim ***** válasza:
100%

Tiramisu lattét ittam a Starbucksban az aréna plázában a haverommal. Kb 15 perc múlva, mintha valami űrlény akart volna kimászni a hasamból, olyan érzés volt, meg berregett is a hasam. Futottam a wc-re, 1x megtámaszkodtam egy oszlopnak, hogy visszahúzodjon, de aztán kiértem és gigafosás társaságában távozott belőlem az a latte.

Még régebben hasmenéses vírusban voltam, és otthon kellett maradnom betegállományban. Pihentem, filmet néztem, majd éles görcsöket éreztem, és puffadás is volt. Elindultam a wc-re és jött egy pont, amikor már nagyon kitörni készült belőlem, megálltam összszorítani a farpofámat, de kijött és én végigfostam az előszobát a wc-ig, mert közben megindultam. A fal és a szőnyeg is olyan lett, és a papucsomra is ráfolyt.

26L

ápr. 27. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Veletek mi volt az eddigi legrosszabb hashajtós élmény ami történt? Plusz tudtok olyan hashajtót mondani ami rendesen kipucolja az embert?

Az ünnepek alatt elég sok mindent össze ettem és hát jó lenne egy kiadós has hajtás, napok óta nem tudtam WC-zni. Tudtok esetleg segíteni abban hogy melyik hashajtó ami nagyon meghajt, vagy esetleg tapasztalat hogy melyik hashajtónak mennyire erős a hatása? Minél erősebb annál jobb :)

Melyik a legrosszabb a lenti hasmenés típusok közül?

Szennyezett vizet fogyasztassz a trópusokon és attól megbetegszel,a következők jönnek ki:

Melyik budapesti gyrosos a legrosszabb? Volt már amelyik megfosatott?

Eddig két döner expresszben kajáltam, mindkettő után olyan cifrafosás jött rám mint még soha. Ma suli után barátnőmmel ettünk gyrost az egyikben. Sztem valami romlott volt, mert 9 óta sugárban hányunk és nagyon megy a pocink. A fosás még nem is gond , de a hányás az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!