Kinek hol volt a legrosszabb hely ahol már rájött a hasmenés vagy a sima dolog és nagyin parás volt a helyzet??

válasza:Nekem egy kétes étterem után volt nagyon hosszú buszutam...
Tényleg azt hittem hogy ott fogom magam mindenki előtt megadni, de a falu első állomásánál leszálltam, hogy legalább ne a buszon érjen utol a vég és/vagy legalább egy árok parton, de végül nem volt olyan hely, ahol meghúzhattam volna magam, így végül hazaértem, mp-en múlt, hogy elértem a trónt.
Más esetekeben nem volt ilyen kiélezett a helyzet.

válasza:

válasza:

válasza:Hogyha sokszor előfordul, akkor el kell menni kivizsgáltatni magadat, mert nem normális a gyakori híg széklet.
Lehet IBS, intolerancia, de akár stressz is.

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Tiramisu lattét ittam a Starbucksban az aréna plázában a haverommal. Kb 15 perc múlva, mintha valami űrlény akart volna kimászni a hasamból, olyan érzés volt, meg berregett is a hasam. Futottam a wc-re, 1x megtámaszkodtam egy oszlopnak, hogy visszahúzodjon, de aztán kiértem és gigafosás társaságában távozott belőlem az a latte.
Még régebben hasmenéses vírusban voltam, és otthon kellett maradnom betegállományban. Pihentem, filmet néztem, majd éles görcsöket éreztem, és puffadás is volt. Elindultam a wc-re és jött egy pont, amikor már nagyon kitörni készült belőlem, megálltam összszorítani a farpofámat, de kijött és én végigfostam az előszobát a wc-ig, mert közben megindultam. A fal és a szőnyeg is olyan lett, és a papucsomra is ráfolyt.
26L
Kapcsolódó kérdések:
Az ünnepek alatt elég sok mindent össze ettem és hát jó lenne egy kiadós has hajtás, napok óta nem tudtam WC-zni. Tudtok esetleg segíteni abban hogy melyik hashajtó ami nagyon meghajt, vagy esetleg tapasztalat hogy melyik hashajtónak mennyire erős a hatása? Minél erősebb annál jobb :)
Szennyezett vizet fogyasztassz a trópusokon és attól megbetegszel,a következők jönnek ki:
Eddig két döner expresszben kajáltam, mindkettő után olyan cifrafosás jött rám mint még soha. Ma suli után barátnőmmel ettünk gyrost az egyikben. Sztem valami romlott volt, mert 9 óta sugárban hányunk és nagyon megy a pocink. A fosás még nem is gond , de a hányás az...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!