Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Kinek hol volt a legrosszabb...

Kinek hol volt a legrosszabb hely ahol már rájött a hasmenés vagy a sima dolog és nagyin parás volt a helyzet??

Figyelt kérdés
Sajnos sokszor előfordul a legrosszabbkor busz utca stb. Ti ilyenkor hogy oldjátok meg?

ápr. 21. 08:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%

10-es az brutális vírus lehetett, és gondolom fel takarítani se volt egyszerű.

Szerintem az igazi visszatarthatatlan hasmenés az minden formában kellemetlen még ha WC közelben is van az ember nemhogy bárhol máshol.

Én egyszer nyáron jártam úgy hogy kb egész nap nem ettem semmit csak ittam, és meg kívántam a vattacukrot eltelt egy jó fél óra és éreztem hogy fáj a hasam de nem foglalkoztam vele viszont egy 10 perc múlva újra begörcsölt nagyon erősen a hasam és még szerencse hogy pár percre voltam márcsak otthonról, haza értem elmentem WC-re és mint a víz úgy meghajtott a vattacukor soha se előtte se utána nem történt ilyen!

ápr. 28. 13:57
 12/15 anonim válasza:
100%

Fuh nekem olyan történt nemrég hogy már kb. 3 napja nem voltam nagywc-n és emiatt este fekvés előtt bevettem dulcosolftot ami ugye nem hashajtó, de puhítja a dolgokat. Na a masnap reggel annyira kapkodós lett, hogy őszintén totál kiment a fejemből, hogy este ezt alkalmaztam, és amúgy se volt ingerem, szóval nyigiban elindultam dolgozni.

Aztán ott a buszon állva egyre inkább elkezdett görcsölgetni a hasam, érkezni az inger, feszült. Mivel több napnyi anyag volt bennem, nyilván nem annyira egyszerű tartogatni. És pechemre lépésbe tudott csak haladni a jármű a dugó miatt (Bp.). Próbáltam nyugtatni magam, hogy semmi baj nem lesz, erős vagyok, bírom. Magassarkú és fehér farmer volt rajtam, akkor mar tudtam, hogy nem ez volt aznapra a legjobb valasztás. Amikor felszabadult a buszon hely odasiettem, hogy leüljek, az úgy kicsit jót is tett a hasamnak.

Na de mikor leszálltam akkor megint erősebb lett az inger. Ott már tudtam hogy itt 10 percen belül wc-re kell ülnöm. Amennyire tudtam, szedtem a lábam a magassarkúban. Mondom itt most vagy kitöröm a bokám vagy bekakilok. Nagy kínok közepette eljutottam a bejáratig, ahol összefutottam egy azelőtt pár nappal felmondó kollégával, kint dohányzott, köszöntem neki, puszi-puszi, de mondtam ne haragudjon, majd beszélünk, de késésben vagyok. Mivel ez egy kisebb cég, imadkoztam, hogy a két wc közül legyen szabad. Ahogy felértem egyből rontottam be a wc-be, gyorsan le a nadrág, bugyi, közben már jött minden gáz ami csak létezik, rá a budira és hát kakiltam vagy negyed óráig. Olyan megkönnyebbülést még sose éreztem.

ápr. 29. 08:34
 13/15 anonim ***** válasza:
12-es jól megúsztad :) fehér naciban és magassarkúban.. én ma nem voltam ilyen szerencsés.. reggel suli előtt 20 percet ment a hasam, gondoltam vmi nem tetszett a pocimnak így bejöttem a suliba fehér cicanaciba.. elkezdődött az első óra, hatalmasakat mordult a hasam, mindenki hallotta a teremben közben rotyogósakat pukiztam.. kimentem a WC-re , út közben egy hangos mordulás és rotyogós puki után befostam :/ azóta a wc-n ülök egy 40 perce és megy a hasam :/
ápr. 29. 09:01
 14/15 anonim ***** válasza:
Csak iskolából vannak történeteim, mert nem mentem el soha.
tegnap 20:40
 15/15 A kérdező kommentje:
14 es. Es mik voltak a legrosszabbak?? 😬
tegnap 21:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Veletek mi volt az eddigi legrosszabb hashajtós élmény ami történt? Plusz tudtok olyan hashajtót mondani ami rendesen kipucolja az embert?

Az ünnepek alatt elég sok mindent össze ettem és hát jó lenne egy kiadós has hajtás, napok óta nem tudtam WC-zni. Tudtok esetleg segíteni abban hogy melyik hashajtó ami nagyon meghajt, vagy esetleg tapasztalat hogy melyik hashajtónak mennyire erős a hatása? Minél erősebb annál jobb :)

Melyik a legrosszabb a lenti hasmenés típusok közül?

Szennyezett vizet fogyasztassz a trópusokon és attól megbetegszel,a következők jönnek ki:

Melyik budapesti gyrosos a legrosszabb? Volt már amelyik megfosatott?

Eddig két döner expresszben kajáltam, mindkettő után olyan cifrafosás jött rám mint még soha. Ma suli után barátnőmmel ettünk gyrost az egyikben. Sztem valami romlott volt, mert 9 óta sugárban hányunk és nagyon megy a pocink. A fosás még nem is gond , de a hányás az...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!