Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mennyire gyakori az, hogy a...

Mennyire gyakori az, hogy a bőrgyogyásznál teljesen le kell vetkőzni?

Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert most voltam lányommal és nekem ez furra volt.

ápr. 21. 09:46
1 2
 1/15 Mad Max2 ***** válasza:
76%

Aza panaszoktól függ.

Én pl 1-2 éve voltam a hátamon volt egy nagy anyajegy szerü valami, az ingemet keleltt levennem csak.

Igaz én egy kövég 47 éves férfi vagyok nem 20 éves lány:D

ápr. 21. 09:52
 2/15 anonim ***** válasza:
85%
vizsgált területtől függ
ápr. 21. 10:03
 3/15 anonim ***** válasza:
14%

Családon belüli erőszak vizsgálat? Kék zöld foltok..

Diktatúra van, hozzá kell szokni a vegzáláshoz.. Meg már legális a ped9fília is..

ápr. 21. 10:04
 4/15 anonim ***** válasza:
85%
Alapos orvos tetőtől talpig vizsgál. Épp most fekszem a kli ikàn melanoma miatt. Örúlj neki, ha alapos az orvos.
ápr. 21. 10:08
 5/15 anonim ***** válasza:
69%
Mindenhol tele vagyok anya jeggyel, de még a nadrágot sem vetették le. A melltartót vettem le magamtól hogy lássák az ottani anya jegyeket is.
ápr. 21. 10:10
 6/15 anonim ***** válasza:
78%
Ha konkret panasszal mesz es meg tudod mutatni, akkor azt kell megmutatni. Ha valami altalanos szurovizsgalat, akkor gondolom megvizsgalnak rendesen, az lenne a lenyege.
ápr. 21. 10:21
 7/15 anonim ***** válasza:
91%
Ha teljes testes anyajegyszűrésre mész, akkor le kell vetkőzni. De a fehérnemű az változó, van olyan orvos aki csak megkérdezi, hogy azon területeken van-e.
ápr. 21. 10:30
 8/15 anonim ***** válasza:
85%

Teljesen normális. Mármint fehérneműre. Úgy gondoltad?

Pl. anyajegy ellenőrzésnél lehet a lábon is, bárhol, nemcsak felső testen. De van, akinek a mellén is van.

Ha te is ott voltál, akkor tuti nem volt benne semmi fura. Nem hiszem, hogy pont a szülők előtt akarna bármi rosszat egy orvos.

ápr. 21. 11:25
 9/15 anonim ***** válasza:
46%
Velem egyszer fordult elő,akkor egyszer voltam bőrgyógyásznál,valami kiütések voltak rajtam,szó szerint mindenhol.Ő levetkőztetett,pedig ugyanolyan volt ott is,mint a karomon.
ápr. 21. 12:49
 10/15 anonim ***** válasza:
Nekem elég volt derékig levetkőzni. Kérdezték, hogy lábon van-e panasz, mondtam hogy nincs.
ápr. 21. 13:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Hogy néz ki egy bőrgyógyásznál az anyajegyek vizsgálata?

Az egész testet átnézi? Intim területeket is? Teljesen le kell vetkőzni, vagy valami maradhat?

Bőrgyógyásznál általános szűrésen mindenhol megnéznek?

Teljesen le kell vetkőzni. Vagy valami maradhat?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!