Mennyire gyakori az, hogy a bőrgyogyásznál teljesen le kell vetkőzni?
Figyelt kérdés
Csak azért kérdem mert most voltam lányommal és nekem ez furra volt.ápr. 21. 09:46
11/15 anonim 

válasza:

válasza:Anyajegyszűrésen teljesen természetes.
12/15 anonim 

válasza:

válasza:Mit jelent az, hogy teljesen? Bugyi-melltartó? Ha teljes szűrés akkor is úgy szokták, hogy először a felső testet kell szabaddá tenni, megvizsgál, visszaveszed a felsőt, aztán az alsó rész következik. Államiban lehet, hogy időhiány miatt bugyi-melltartóra vetkőzteti, hogy ne menjen idő a le-fel öltözéssel. Magánban olyan is lehetséges, hogy egy hátul nyitott köpenyt kell felvenni, és úgy vizsgál 2 részletben.
13/15 anonim 

válasza:

válasza:Én szívesen levetkőzöm, nem szégyellem magam.
14/15 anonim 

válasza:

válasza:Ha a szülőnek kell levetkőzni, az meglehetősen ritka.
Kapcsolódó kérdések:
Hogy néz ki egy bőrgyógyásznál az anyajegyek vizsgálata?
Az egész testet átnézi? Intim területeket is? Teljesen le kell vetkőzni, vagy valami maradhat?
Bőrgyógyászati anyajegy szűrésen teljesen le kell vetkőzni?
Minden anyajegyet átnézik?
Bőrgyógyásznál általános szűrésen mindenhol megnéznek?
Teljesen le kell vetkőzni. Vagy valami maradhat?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!