Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » 1 éve napközben fülben mérve...

1 éve napközben fülben mérve mindig 37,7 a hőmérsékletem. Voltam már vervetelen, ki vizsgáláson minden rendben volt. 2 éve szoptatom a kislányom. De annyira zavar hogy ennyi, estére mindig le csökken 37-36,9 alá. Tapasztalat valakinek?

Figyelt kérdés

ápr. 21. 13:10
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Milyen kivizsgálásokon voltál?

Nem lehet, hogy valami gyulladás van a szervezetedben, amit nem vettek észre?

ápr. 21. 13:21
 2/12 A kérdező kommentje:
Több vérvételen is voltam. Nem volt magas a gyulladasi értékem. Pajzsmirigy is rendben van.
ápr. 21. 13:26
 3/12 anonim ***** válasza:
Fülben 0.5 tel több, tehát 37.2 a hőd.Még közel normálisnak mondható. Lehet feszültségtől, kimerültség töltött is.
ápr. 21. 13:50
 4/12 anonim ***** válasza:
És ha nem fülben méred, akkor milyen?
ápr. 21. 14:10
 5/12 A kérdező kommentje:
Ha végbélben mérem akkor 37,2 normális.
ápr. 21. 14:16
 6/12 anonim ***** válasza:
Alapban a 37,2 sem normális. Pajzsmirigy betegség nincsen? Autoimmun betegségek lettek vizsgálva? Laboron kívül milyen vizsgálatok voltak?
ápr. 21. 14:30
 7/12 anonim ***** válasza:

5: végbélben?

Oké, de milyen normál helyen megmérve? Felnőtteknél a hónaljban, hagyományos mérővel a legmegbízhatóbb az eredmény, és a legáltalánosabb módszer. Felnőttek nem szokták fülben vagy végbélben mérni.

Az új, érintés mentesek meg sokszor a környezet hőmérsékletét is belemérik.

ápr. 21. 15:03
 8/12 A kérdező kommentje:
36,3 hónaljban, végbelben 37,2 es fülben pedig 37,7. Fülben szinte mindig ilyen magas, estére viszont le megy 37-re. Nincs pajzsmirigy betegségem, más fajta nincs, legalábbis a vérképem mindig jó volt, annyi hogy vashiányos vagyok. Egyébként 4 éve szoptatok, volt egy kisebb kihagyás mikor terhes voltam a második kislanyommal. Ne befolyásolhatja ez?
ápr. 21. 15:20
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

normális, ha fülben, hüvelyben, végbélben méred az magasabb mint ha hónaljban vagy homlokon, ezt hívják mag- és köpenyhőmérséklet eltérésnek, a napi ingadozás is normális, melelett a szoptatás is felviheti a hőt kissé

illetve a fülhőmérők van hogy a valódi hő fölé mérnek, a hónaljban és végbélben mért hőd normális

ápr. 21. 16:00
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
"36,3 hónaljban" - felnőtteknél ez a szokásos, és teljesen normális, ill. a végbélben mért is jó (abból 0,5-öt le kell vonni). Ahogy írta vki a fül és homlokhőmérők megbízhatatlanok. Nyugodj meg, nincs semmi bajod, de legalább volt egy alapos kivizsgálásod. :)
ápr. 21. 16:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Red dead Redeption 2 ben nvidia Geforce 2060 super nél rendben van ez a hőmérséklet?

82-84 fokos terhelés alatt a játékban,ez normálisnak tekinthető vagy már sok?

35 fokos GPU és 46 fokos CPU alapjáraton rendben van?

Üdv! Nos, ugye mivel tudjuk hogy nyár és meleg van ezért jobban melegednek a hardverek. De... Nekem télen 21-25 °C volt a kártya, a CPU nem tudom. Egy alap intel hűtő van rajta egy öreg Q6600-ról van szó. Nyár végén mikor végzek a melóval újítok majd és vele együtt...

Rendben vannak ezek a hőmérsékletek?

Sziasztok! Rendben vannak ezek a hőmérsékletek?

50C CPU hőmérséklet terhelés alatt rendben van?

Laptopról van szó, i5-42310U CPU.

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!