1 éve napközben fülben mérve mindig 37,7 a hőmérsékletem. Voltam már vervetelen, ki vizsgáláson minden rendben volt. 2 éve szoptatom a kislányom. De annyira zavar hogy ennyi, estére mindig le csökken 37-36,9 alá. Tapasztalat valakinek?

válasza:Milyen kivizsgálásokon voltál?
Nem lehet, hogy valami gyulladás van a szervezetedben, amit nem vettek észre?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:5: végbélben?
Oké, de milyen normál helyen megmérve? Felnőtteknél a hónaljban, hagyományos mérővel a legmegbízhatóbb az eredmény, és a legáltalánosabb módszer. Felnőttek nem szokták fülben vagy végbélben mérni.
Az új, érintés mentesek meg sokszor a környezet hőmérsékletét is belemérik.

válasza:normális, ha fülben, hüvelyben, végbélben méred az magasabb mint ha hónaljban vagy homlokon, ezt hívják mag- és köpenyhőmérséklet eltérésnek, a napi ingadozás is normális, melelett a szoptatás is felviheti a hőt kissé
illetve a fülhőmérők van hogy a valódi hő fölé mérnek, a hónaljban és végbélben mért hőd normális

válasza:Kapcsolódó kérdések:
82-84 fokos terhelés alatt a játékban,ez normálisnak tekinthető vagy már sok?
Üdv! Nos, ugye mivel tudjuk hogy nyár és meleg van ezért jobban melegednek a hardverek. De... Nekem télen 21-25 °C volt a kártya, a CPU nem tudom. Egy alap intel hűtő van rajta egy öreg Q6600-ról van szó. Nyár végén mikor végzek a melóval újítok majd és vele együtt...
Sziasztok! Rendben vannak ezek a hőmérsékletek?
Laptopról van szó, i5-42310U CPU.
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!