Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Miért van az hogy csak iskoláb...

Miért van az hogy csak iskolában és magántanárnál jön rám ez a kellemetlenség?

Figyelt kérdés
Állandóan arra leszek figyelmes, hogy elkezd nem is tudom hogy mondjam bugyorogni a hasam. És ennek gyakran van hangja, már úgy próbálok összehúzódni hogy ne legyen hangja, és mindig amikor màr azt hiszem hogy végre elmúlik és nem lesz hang, akkor üvölt egy hatalmasat a gyomrom belseje. Már nagyon kivagyok ettől és nagyon irritáló. Ugyanez a magántanárnál is. A nap többi pontjában sosincs ez, de ha suliban vagyok vagy magántanárnál vagyok, ez történik minden egyes alkalommal.
ápr. 28. 09:29
 1/2 anonim ***** válasza:
60%
Máskor nem veszed észre, hogy a bélgázok vonulnak benned, mert zaj van, vagy más eltereli a figyelmedet. De ahol csend van, ott esetleg hallható. Semmi probléma.
ápr. 28. 11:33
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem akkor szokott ilyen lenni, ha valami puffasztót eszek. Ami amúgy normális, mármint a bélhang, csak ciki tud lenni. Ezért, ha olyan helyre megyek, pl munkába, akkor előtte nem eszek mondjuk reggelire sok zöldséget. Vagy vacsorára bablevest :D Illetve tejcukor érzékeny is vagyok, nekem az is okoz ilyet. Figyeld meg, hogy milyen ételek után jellemzőbb ez.
ápr. 28. 14:29

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek miért kerülök mindig kellemetlen helyzetbe?

18 éves lány vagyok, négyes tanuló egy erős gimnáziumban. Elég félénk vagyok és visszahúzódó, ráadásul tavaly terjedt rólam egy gonosz pletyka, ami miatt ki voltam sokáig közösítve. De amúgy érdemes még tudni, hogy mindig udvariasan, tisztelettudóan viselkedtem...

Mennyire jellemző, hogy a tanárok utánatok küldenek mást az osztályból?

Nem volt dolgozat, meg igazából semmi fontos, egyik érettségi tételt néztük át, amiből mar amúgy volt számonkérés. Órán kellett kimennem a mosdóba, ki is engedett a tanárnő. Eltelt 3-4 perc kb. és hallom hogy az egyik lány osztálytársam bejött és engem szólít (bent...

Mit tegyek, hogy ne érezzem kellemetlenül magam vele?

Sziasztok. Van egy fiú osztálytársam, akivel el tudok beszélgetni, de az elmúlt időben úgy érzem, mintha talán nyomulna rám. Nem biztos, de a biztonság kedvéért el akarom kerülni annak valószínűségét. Mostanában másik lány osztálytársammal, akivel hárman szoktunk...

Osztálykiránduláson milyen kellemetlen vagy kínos események történtek meg veletek?

Milyen kínos dolgok vagy problémák voltak az iskolai kirándulásokon?

Osztálykiránduláson milyen kellemetlenségek érhetik az embert alvás közben?

Az ottalvásnál milyen problámákkal szembesülhet az ember? Ti éltetek át kellemetlenséget a kiránduláson akár az alvás során, akár egyébként?

Túlgondolom vagy ez tényleg nagyon gáz? Beleőrülök úgy érzem...

Szóval tudni kell rólam hogy mindent túlgondolok és mindenen szorongok... Folyton azon kattogok hogy ki mit gondolhat rólam...Ma a suliban gyakszi volt és álltam egy helybe, az egyik gyerek meg elkezdi: "Elállnál az útból?!" Ilyen gúnyosan. Majd miután felmentünk a...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!