Miért van az hogy csak iskolában és magántanárnál jön rám ez a kellemetlenség?

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
18 éves lány vagyok, négyes tanuló egy erős gimnáziumban. Elég félénk vagyok és visszahúzódó, ráadásul tavaly terjedt rólam egy gonosz pletyka, ami miatt ki voltam sokáig közösítve. De amúgy érdemes még tudni, hogy mindig udvariasan, tisztelettudóan viselkedtem...
Nem volt dolgozat, meg igazából semmi fontos, egyik érettségi tételt néztük át, amiből mar amúgy volt számonkérés. Órán kellett kimennem a mosdóba, ki is engedett a tanárnő. Eltelt 3-4 perc kb. és hallom hogy az egyik lány osztálytársam bejött és engem szólít (bent...
Sziasztok. Van egy fiú osztálytársam, akivel el tudok beszélgetni, de az elmúlt időben úgy érzem, mintha talán nyomulna rám. Nem biztos, de a biztonság kedvéért el akarom kerülni annak valószínűségét. Mostanában másik lány osztálytársammal, akivel hárman szoktunk...
Milyen kínos dolgok vagy problémák voltak az iskolai kirándulásokon?
Az ottalvásnál milyen problámákkal szembesülhet az ember? Ti éltetek át kellemetlenséget a kiránduláson akár az alvás során, akár egyébként?
Szóval tudni kell rólam hogy mindent túlgondolok és mindenen szorongok... Folyton azon kattogok hogy ki mit gondolhat rólam...Ma a suliban gyakszi volt és álltam egy helybe, az egyik gyerek meg elkezdi: "Elállnál az útból?!" Ilyen gúnyosan. Majd miután felmentünk a...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!