Eliontril okkoz akaratlan orditózást ?
Figyelt kérdés
máj. 6. 14:30
1/1 anonim 

válasza:

válasza:NEM. Ezzel nem tudod mentegetni, hogy nincs önfegyelmed
Kapcsolódó kérdések:
Másnak is szokott lenni akaratlan izomrángása?
Ha igen, mennyire gyakori?
Másnak is szokott lenni akaratlan izomrángása?
Mondjuk lábujjak, ujjak apró mozdulásai? Ha igen, mennyire gyakori?
Miért feszítem az állkapcsom?
Pár napja vettem észre, hogy feszítem az állkapcsom mikor nem figyelek. Annyira, hogy már fáj miatta a fogam. Ez mitől lehet? Köze lehet a stresszhez?
Az akaratlan mozgások utalhatnak valamilyen rejtett v. kezdődő betegségre?
72 éves édesanyámon vettem észre, hogy mostanában gyakran nyalogatja a szája szélét. Ha figyelmeztetem, megsértődik.
Ennek mi lehet az oka , lehet hogy ez akaratlan befolyásolás ?
Múlt héten volt rajtam 3 napig egy holter ekg , amitt mert szélsőségesen alacsony pulzusokat mértem , néha meg nagyon magasat , a vizsgált időben szinte egyáltalán nem volt alacsony hanem teljesen normális se túl magas , mondhatni elég rendhagyó , de miután levették 2...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!