Pontos máj-eredményeket sajnos nem tudok, mert nagy a titkolózás . Ha valaki(egy férfi) bekerül a kórházba 1hétre májproblémával magas értékkel. Az mennyire "komoly"? Gyógyszereket is írtak neki. Nagyon felpuffadt amit láttam,tiszta dagadt láb.

válasza:az az állapota súlyosságától függ.
De igen, előrehaladott májkárosodás nem a legjobb kilátás a jövőre nézve.
Mennyit iszik és hány éves?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Ha egy adott újságnak van pár-ezer esetleg tízesres nézettsége, megosztok velük olyan dolgokat amiket a családommal se, és reménykedem hogy egyikük se lesz benne abba a tízezerbe akik látják, amire azért jó esély van, mert az ország elég nagy, és ez a tömeg csak egy...
24 évesek vagyunk, 2 éve vagyunk együtt és 1 éve lakunk együtt. Ma reggel történt egy macska pisis baleset és melóból is elkésett ezért vett egy doboz cigit. Mi eddig csak akkor cigiztünk amikor ittunk is, akkor nincs is semmi gond, az rendbe van mindkettőnknek....
hogy valljam be neki hogy hazudtam és kell a szemüveg? Mutattam neki képet ahol még volt rajtam szemüveg, igazából hogy jöjjek ki ebből jól hogy ennyire kicsinyes dologban hazudtam? Azt mondom majd hogy voltam vizsgálaton és mégis kell újra szemüveg azt mondta a szemorvos. Ez jó?
Párom egy ideje nincs jól lelkileg és teljesen távolságtartó velem. Próbálom kérdezgetni, hogy mi a baj, úgy látom van valami, de nem mondja el. Viszonylag frissebb (2 hónapos) párkapcsolat. Nem élünk még együtt, de többször vagyok nála. Eddig mindig mondta, hogy...
Egy barátom karján jelenik meg időröl időre. Aztán begyógyul. Azt mondja nem tudja mitől van. Egy szúnyogcsípést is megérzünk, ez fákdalmasabbnak tűnik. Az egyetlen tippem hogy valamilyen szert használ, de ilyen jeleket még sehol sem láttam. Valakinek tippje?
Egyszerűen mindenre kiakad, hogy az el lett előle titkolva, csak azért, mert nem volt előzetesen(vagy rögtön utána ritkább esetben), pontosan bejelentve. Rémesen irritáló, mert apró jelentéktelen dolgokra is ezt csinálja, és ez nekem túlzás. Ráadásul a legtöbb dolog,...
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!