Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Pontos máj-eredményeket...

Pontos máj-eredményeket sajnos nem tudok, mert nagy a titkolózás . Ha valaki(egy férfi) bekerül a kórházba 1hétre májproblémával magas értékkel. Az mennyire "komoly"? Gyógyszereket is írtak neki. Nagyon felpuffadt amit láttam,tiszta dagadt láb.

Figyelt kérdés
Azt sejtem, hogy masszívan iszik több éve. Hazajött a kórhazból-2hétig bírta, aztán megint iszik akkor mi lesz vele a jövőben? Meg is halhat?

jún. 3. 09:17
 1/6 anonim ***** válasza:
70%

az az állapota súlyosságától függ.

De igen, előrehaladott májkárosodás nem a legjobb kilátás a jövőre nézve.

Mennyit iszik és hány éves?

jún. 3. 10:26
 2/6 anonim ***** válasza:
40%
Sajnos borítékolható, hogy nem sok van hátra. A vége pedig eléggé borzalmas szokott lenni. :(
jún. 3. 12:00
 3/6 A kérdező kommentje:
1,2: 50 éves, a családunk egyik rokona. Nem tudom, szerintem sokat iszik de titkolja. Folyton úton van biciklivel ide-oda. Csak napi munkái vannak. Azt gondolom értelmes ember ezt felfogja, hogyha bekerül a kórházba az egy jel és változtatni kell. Ezek szerint nem.
jún. 3. 12:24
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Aki régóta iszik, hiába értelmes és fel is fogja, már nem tud változtatni. Van, akinek sikerül, de nagyon keveseknek sajnos.
jún. 3. 12:27
 5/6 MTamas2 ***** válasza:
100%
Jelentős javulásra sajnos nem lehet számítani. Még pár évig talán elvegetál, aztán annyi.
jún. 3. 12:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Tudni kéne a konkrét máj-értékeket. Én 4 ezres (!!) GGT-t túléltem és rendbe jöttem. (A normál GGT azt hiszem 38-ig jó.)
jún. 3. 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Beteges dolog újságoknak nyilatkozni a magánéletemről azon drukkolva hogy a család ne tudja?

Ha egy adott újságnak van pár-ezer esetleg tízesres nézettsége, megosztok velük olyan dolgokat amiket a családommal se, és reménykedem hogy egyikük se lesz benne abba a tízezerbe akik látják, amire azért jó esély van, mert az ország elég nagy, és ez a tömeg csak egy...

Hogyan reagálnátok ha kiderülne, hogy a párotok titokban cigizik?

24 évesek vagyunk, 2 éve vagyunk együtt és 1 éve lakunk együtt. Ma reggel történt egy macska pisis baleset és melóból is elkésett ezért vett egy doboz cigit. Mi eddig csak akkor cigiztünk amikor ittunk is, akkor nincs is semmi gond, az rendbe van mindkettőnknek....

A pasim nem tudja hogy szemüveges vagyok, mert nem mondtam neki azt mondtam neki, hogy már nem kell szemüveg csak szemüveges voltam. Az az igazság...

hogy valljam be neki hogy hazudtam és kell a szemüveg? Mutattam neki képet ahol még volt rajtam szemüveg, igazából hogy jöjjek ki ebből jól hogy ennyire kicsinyes dologban hazudtam? Azt mondom majd hogy voltam vizsgálaton és mégis kell újra szemüveg azt mondta a szemorvos. Ez jó?

Szerintetek mi lehet a probléma, mit tegyek?

Párom egy ideje nincs jól lelkileg és teljesen távolságtartó velem. Próbálom kérdezgetni, hogy mi a baj, úgy látom van valami, de nem mondja el. Viszonylag frissebb (2 hónapos) párkapcsolat. Nem élünk még együtt, de többször vagyok nála. Eddig mindig mondta, hogy...

Kb egy cm átmérőjű, kerek seb. Olyasmi, mintha valaki egy tökéletes kört karcolt vagy sütött volna a bőrbe. Mi lehet ez?

Egy barátom karján jelenik meg időröl időre. Aztán begyógyul. Azt mondja nem tudja mitől van. Egy szúnyogcsípést is megérzünk, ez fákdalmasabbnak tűnik. Az egyetlen tippem hogy valamilyen szert használ, de ilyen jeleket még sehol sem láttam. Valakinek tippje?

Mit lehet tenni, hogy anyám felfogja azt, hogy nem minden titkolózás, amit ő annak gondol?

Egyszerűen mindenre kiakad, hogy az el lett előle titkolva, csak azért, mert nem volt előzetesen(vagy rögtön utána ritkább esetben), pontosan bejelentve. Rémesen irritáló, mert apró jelentéktelen dolgokra is ezt csinálja, és ez nekem túlzás. Ráadásul a legtöbb dolog,...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!