Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mi okozza a nehézség érzetet...

Mi okozza a nehézség érzetet a lábakban a hátban a nyakában?

Figyelt kérdés
.
jún. 3. 15:23
 1/4 anonim ***** válasza:
Mozgáshiány
jún. 3. 15:54
 2/4 A kérdező kommentje:
Zsibbadástól is lehet?
jún. 3. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem, a zsibbadás is valószínüleg mozgáshiány
jún. 3. 17:59
 4/4 anonim ***** válasza:
PL túlsúly.
jún. 3. 20:54

Kapcsolódó kérdések:

30 felett nektek is sajog mindenetek?

Már inkább a 40-hez vagyok közel, mintsem a 30-hoz, s nem tudom mennyire természetes dolog az, hogy minden egyes guggolás, illetve a fotelból való felkelésnél érzem, hogy kicsit belenyilall valamilyen porcikámba a fájdalom, de legfőképp a térdembe. Arra lennék...

Miért áltatják gyakran a valamilyen egészségügyi problémával küzdő embereket, hogy teljes értékű életet élhetnek?

Lehet, hogy rosszul gondolom, de szerintem azt jelenti a teljes értékű élet, hogy az illető az anyagi lehetőségeihez mérten azt ehet és azt csinálhat, amit akar. Viszont bárki olyan, aki például cukorbeteg/ vesebeteg, vagy pajzsmirigy- alulműködésben szenved, annak...

Miért érzem úgy hogy étkezéskor félre akar menni az étel?

Már 2 hete tart. Folyton szilárd ételeknél volt hogy ettem, és úgy éreztem hogy folyamatosan félre akar menni az étel. 24 éves vagyok. Étvágyam van. Sokszor érzem közben mintha bele ragadt volna a torkomban valami. Köhögtem tőle, de nem jött fel se. Jövő héten kedden...

Alkoholmérgezés után vizeletürítési nehézség?

Tegnap előtt este megittam több mint 1 liter vodkát. Rendesen kiütött még mozogni is alig bírtam, de sikerült tegnap estére nagyjából működőképessé válnom. Azóta viszont nagyon nehezen tudok vizelni. Nehezen indul, gyenge, és csak kevés tud kijönni egyszerre. Pedig...

Kocogás nehézségei, mi lehet a gond?

Kocogás alkalmával 200-400méter után beáll a bal vádlim. Meccsen viszont nem érzem hogy fáradnék, vagy hogy fájna. Mitől lehet ez? A tejsav "rakódott" volna le? Mivel lehetne ezt kiküszöbölni? Illetve elfogy a levegő, próbálom az orron be, szájon ki módszert...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!