Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » A fogkő okkoz kellemetlen...

A fogkő okkoz kellemetlen èrzéseket ?

Figyelt kérdés
jún. 3. 17:26
 1/1 anonim ***** válasza:
Igen
jún. 3. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Letört a fogam vagy a fogkő?

Kellemetlen íz terjengett el a számban, nem vérzett és darabok jöttek ki de az ujjaim között szétporladtak és most ha a nyelvemet odateszem az alsó középső kettő fogamhoz olyan fura mintha letört volna, vagy a fogkő jöhetett le róla és ezért furcsa? Mi lehet?

Normális az,hogy fogkőleszedés után nem tudok rendesen enni?

Ma voltam leszedetni a fogkövet.Már nagyon éhes voltam mire hazaértem,csak egy banánt akartam enni,azt is csak nehezen sikerült.Nem tudok rágni az alsó fogaimmal,fáj az ínyem ha hozzáér a foghoz az étel.Sajnos elég vastagon volt a fogkő az alsó fogaimon,az ínyemre is...

Ebben az esetben csak a fogkő miatt lehet kellemetlen szájszagom?

Nincsenek gyomorproblémáim, nincs begyulladva az ínyem. Használok nyelvkaparót is (rendeset), szájvizet, és nyilván rendszeresen mosok fogat. Egy kevés fogkövem van, de volt ennél már több is, és úgy emlékszem, hogy akkor se volt ennyire szájszagom. Kevés fogkő is...

Fogkő kellemetlen leheletet okoz?

Ugy ertem a fogkőnek van valamilyen szaga?

Kellemetlen szájszag és szájíz a fogkő miatt lehet?

Most vettem észre, hogy tiszta fogköves a fogam, olyan helyen, ahol nem látszik, csak ha alaposabban megnézem. Tisztára elhültem, hogy mennyire fogköves például elől az alsó fogaim hátulja az ínyem tövénél. Egy ideje érzem, hogy szájszagom van és fogmosás után, szájvíz...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!