Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Most hogy bírjam majd ki?

Most hogy bírjam majd ki?

Figyelt kérdés
Nyolcadik osztályba volt buli ugyanaznap amikor ballagtunk korán fent voltam már mert az iskolába volt ünnepély a lényeg 5 órától délután éjfélig tartott a buli de olyan fáradt voltam azt hittem hogy az összeomlás szélén vagyok így fél 10 kor egyetlen egy személyként megbántam,szóval most holnap este lesz a buli tizenkettedik végzése miatt de reggel már korán kelek mert már 7:30-40 fele fotózás lesz meg kis búcsú de utána lehet hazamenni,a lényeg hogy az alváson kívül nappal mit kéne csináljak,hogy kibírjam este 8 tól 1 ig éjjel most ez előny kb tudom mikor jön meg a torta mert akkor nem tudtam és hogy ne érezzek szégyent ha miután megvolt a kép tortával meg is ettem ha többiek tovább akarnak bulizni(btw nem vagyok bulizós típus szóval ezt az egy alkalmat kéne átvészeljem)

jún. 3. 17:49
 1/6 igazadvan ***** válasza:
82%
Ez mi a tököm? Nyolcadikban még nem ismered a mondat fogalmát? Mi ez, amit idehánytál?
jún. 3. 18:20
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Kedves Igazadvan! Igazad van! Én sem tudom kihámozni, mit szeretne a kérdező kérdezni. Egyébként azt leszűrtem, hogy iskolabuli lesz hajnali 1ig,ha jól értem, más nap meg sulival, ballagással kapcsolatos ügyek. Nem tudok érdemben nyilatkozni, mert még a gimnáziumban sem volt olyan, hogy iskolabuli hajnali 1ig tartson! Ha ez igaz, akkor elég fura, hogy egy iskola ilyet megtesz, megenged, hogy 14 éves gyerekek hajnali 1ig bulizzanak.
jún. 3. 18:45
 3/6 MTamas2 ***** válasza:
100%
Össze tudnád foglalni egy kicsit összefüggőbben, tagoltabban?
jún. 3. 20:26
 4/6 MTamas2 ***** válasza:
100%
1-es van aki még felnőttként sem ismeri a mondatvégi és mondatközi írásjeleket.
jún. 3. 20:27
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Ha jól értem 8.-ban fél10kor hazament, mert nem bírta éjfélig, és most 12.-ben szeretne kitartani a buli végéig (hajnali 1), de reggel korán kelnek osztályfotózás miatt, és kíváncsi, hogy napközben (otthon) az alváson kívül mit tehet, hogy bírja a bulit végig.

Azon kívül, hogy megtanulod az ún. írásjelek használatát: próbálj meg ebéd után szundítani egyet, tele hassal amúgy is hajlamos az ember elpilledni. Ébredés után igyál egy kávét vagy energiaitalt.

jún. 3. 22:58
 6/6 Csabi34 ***** válasza:
100%

Ez a kérdés érthetően:

Nyolcadikban a ballagás napján volt egy buli, de mivel már reggel korán keltem az iskolai ünnepség miatt, estére teljesen kimerültem. A buli délután 5-től éjfélig tartott volna, de fél 10-kor már annyira fáradt voltam, hogy egyedüliként hazamentem. Ezt utólag megbántam, és most attól félek, hogy megint ugyanez fog történni.

Holnap este lesz a tizenkettedikes ballagás utáni buli, ami este 8-tól hajnali 1-ig tart. Reggel viszont megint korán kell kelnem, mert 7:30–7:40 körül fotózás és búcsú lesz az iskolában, utána pedig haza lehet menni. Az lenne a kérdésem, hogy napközben az alváson kívül mit tehetnék, hogy estére ne legyek teljesen kimerült, és kibírjam a bulit?

Az is aggaszt, hogy ha a tortázás és a közös kép után már nem szeretnék tovább bulizni, akkor ciki lenne-e hazamenni, miközben a többiek maradnak. Nem vagyok igazán bulizós típus, szóval ezt az egy alkalmat szeretném valahogy átvészelni úgy, hogy ne érezzem magam kellemetlenül.

jún. 3. 23:42

Kapcsolódó kérdések:

Hogy készítsem a matcha teát vagy kávét, hogy le bírjam nyelni?

borzasztó íze van és meg befogott orral sem bírom

Hogy bírjam ki reggelig?

Monural port kaptam. Ugye reggelig nem kéne pisilni, de 5 percenként a mosdóba járok.

Nyáron körülbelül egy hónapig szedtem a Sibutramine Hydroclorid gyógyszert. Ez egy eredetileg fogyókúrázóknak kitalált gyógyszer. Rokonságban van az...

Vege a nyárnak, befejeztem a szedését. Viszont nem megy úgy az edzés mint régen. Az agy- izom kapcsolatot szerintetek megrongalhatta? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, és semmi köze hozza, de kiváncsi lennék a véleményezésre!

Hogyan szoktassam hozzá magam az extrém hőséghez, hogy jobban bírjam? Milyen gyakorlatokkal, életmóddal?

Rettentő rosszul viselem a hőséget, kánikulát. Nem is csak az hogy rosszul vagyok, fáj a fejem, de fizikailag is rettentő gyorsan szétizzadom magam, csorog rólam a víz, bűzlök, elég 5-10 percet a napon lennem. Fogalmam sincs mit tudnék tenni, hiába kerékpározok minden...

Hogy bírjam suliba/programokon pisilés nélkül?

Minden szünetbe kimegyek. Az osztály programokon volt, olyan hogy miattam meg állt a busz. Amúgy nem kell alig jön pár csepp de mindig úgy érzem, hogy mindjárt bepisilek. Mivel tudom, hogy órán nem engednek ki a tanárok ezért minden szünetbe kimegyek. Ez először csak...

Mit csináljak, hogy jobban bírjam a görnyedést?

A munkámnak van időnként olyan része, amikor pár kilót kell percekig görnyedve tartanom. Kb 15 fokot kell előre hajolnom és úgy állnom. Ilyenkor rosszul leszek pár perc után, lever a víz és ájulás közeli állapotba kerülök. Mit tudnék tenni, hogy ez ne így legyen?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!