Most hogy bírjam majd ki?

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:

válasza:Ha jól értem 8.-ban fél10kor hazament, mert nem bírta éjfélig, és most 12.-ben szeretne kitartani a buli végéig (hajnali 1), de reggel korán kelnek osztályfotózás miatt, és kíváncsi, hogy napközben (otthon) az alváson kívül mit tehet, hogy bírja a bulit végig.
Azon kívül, hogy megtanulod az ún. írásjelek használatát: próbálj meg ebéd után szundítani egyet, tele hassal amúgy is hajlamos az ember elpilledni. Ébredés után igyál egy kávét vagy energiaitalt.

válasza:Ez a kérdés érthetően:
Nyolcadikban a ballagás napján volt egy buli, de mivel már reggel korán keltem az iskolai ünnepség miatt, estére teljesen kimerültem. A buli délután 5-től éjfélig tartott volna, de fél 10-kor már annyira fáradt voltam, hogy egyedüliként hazamentem. Ezt utólag megbántam, és most attól félek, hogy megint ugyanez fog történni.
Holnap este lesz a tizenkettedikes ballagás utáni buli, ami este 8-tól hajnali 1-ig tart. Reggel viszont megint korán kell kelnem, mert 7:30–7:40 körül fotózás és búcsú lesz az iskolában, utána pedig haza lehet menni. Az lenne a kérdésem, hogy napközben az alváson kívül mit tehetnék, hogy estére ne legyek teljesen kimerült, és kibírjam a bulit?
Az is aggaszt, hogy ha a tortázás és a közös kép után már nem szeretnék tovább bulizni, akkor ciki lenne-e hazamenni, miközben a többiek maradnak. Nem vagyok igazán bulizós típus, szóval ezt az egy alkalmat szeretném valahogy átvészelni úgy, hogy ne érezzem magam kellemetlenül.
Kapcsolódó kérdések:
borzasztó íze van és meg befogott orral sem bírom
Monural port kaptam. Ugye reggelig nem kéne pisilni, de 5 percenként a mosdóba járok.
Vege a nyárnak, befejeztem a szedését. Viszont nem megy úgy az edzés mint régen. Az agy- izom kapcsolatot szerintetek megrongalhatta? Lehet, hogy hülyeséget kérdezek, és semmi köze hozza, de kiváncsi lennék a véleményezésre!
Rettentő rosszul viselem a hőséget, kánikulát. Nem is csak az hogy rosszul vagyok, fáj a fejem, de fizikailag is rettentő gyorsan szétizzadom magam, csorog rólam a víz, bűzlök, elég 5-10 percet a napon lennem. Fogalmam sincs mit tudnék tenni, hiába kerékpározok minden...
Minden szünetbe kimegyek. Az osztály programokon volt, olyan hogy miattam meg állt a busz. Amúgy nem kell alig jön pár csepp de mindig úgy érzem, hogy mindjárt bepisilek. Mivel tudom, hogy órán nem engednek ki a tanárok ezért minden szünetbe kimegyek. Ez először csak...
A munkámnak van időnként olyan része, amikor pár kilót kell percekig görnyedve tartanom. Kb 15 fokot kell előre hajolnom és úgy állnom. Ilyenkor rosszul leszek pár perc után, lever a víz és ájulás közeli állapotba kerülök. Mit tudnék tenni, hogy ez ne így legyen?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!