Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Mozgás szegény èletmodtól...

Mozgás szegény èletmodtól kialakulhat nyak hát és végtak fájdalom ?

Figyelt kérdés
júl. 2. 23:10
 1/8 anonim ***** válasza:

Igen.

Amit nem használsz, az berozsdasodik.

júl. 2. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
40%
Még demencia is, ahogy a példa mutatja.
júl. 2. 23:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Abszolút!
júl. 3. 00:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Persze, egész nap tespedsz, görbén tartod magad, a helytelen tartás miatt fájdalmak lepnek fel. Tessék mozogni, akár otthon is, de valamit kell.
júl. 3. 07:22
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Persze. Valoszinuleg az alap tartásod ahogybülsz sétálsz stb nem helyes. Ezáltal megbicsaklanak a helyea gerincgörbületek, feszül a teljes vállöv. A feszülések miatt torzul a mozgáskép és mar csak azt várja hogy annyira fájjon hogy megnézesd és elkezdj rá sportolni
júl. 3. 07:30
 6/8 anonim ***** válasza:
38%
Uhh, kérdező, nem tudsz írni se: nem „végtak”, hanem „VÉKTAK” !!!
júl. 3. 08:40
 7/8 anonim ***** válasza:
44%
#6-os, bár ne szólaltál volna meg ☹️
júl. 3. 08:54
 8/8 anonim ***** válasza:

És nem nyak, hanem nyag?

júl. 3. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Fityma és makk gyulladásra kenőcs hasznalható ha a fájdalom elviselhetetlen lenne illetve mi a teendő ilyen helyzetben az orvosi vizsgálatom jövő...

Meddig lehet az ilyennel várni amíg nem okoz kárt kaptam kenőcsöt amit csak 10 napig használhattam és 5 hét múlva vizsgált tanácsokat és információkat szívesen fogadom mert tanácstalan vagyok csak a körülmetélés segíthet remélem

Ülőidegzsába kialakulhat gyorsan, egy hirtelen megterheléstől?

Az ülőidegzsába ki tud úgy újulni, hogy hirtelen, egy pár hónap kihagyás után, nagy teljesítménnyel, közepes távon kerékpároztam? Esetleg ez a mozgásforma kizarható, a problémához hajlam kell? Volt már ilyen diagnózisom, de az régebben volt.

Ezen a ponton kialakulhat lumbágó, isiász?

Már egy ideje eltart pontosabban 1 éve kezdődött el,felülésből,tüsszentéstől fáj,görcsöl,jobb bordámba kihat a fájdalom,volt hogy annyira begörcsölt hogy nembírtam beszélni sem.kb ezen a ponton fáj:

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!