Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Július 1-jén észrevettem,...

Július 1-jén észrevettem, hogy két lila folt van a lábamon, és arra gondoltam, biztos beütöttem, csak nem emlékszem rá. Másnap viszont több lila folt is megjelent a lábamon – ez mitől lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Július 1én észrevettem, hogy a lábamon azaz inkább a térdemen van 2 lila folt arra gondoltam, hogy biztos csak be ütöttem csak nem emlékszem rá másnap több lila folt jött ki és a másik lábamon is ki jött 2 lila folt mostmár mind a 2 lábam foltos annyi, hogy a jobb lábamon zöld foltok vannak egyenlőre a másik lábamon pedig ilyen lilás, zöldes nem tudom, hogy mondjam el, ez mitől lehet?

Ma már így néz ki a bal lábam : [url= [link]

júl. 6. 01:11
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Mi újság?
júl. 6. 13:55
 22/54 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdezö a orvosnál ül vagy kezelik
júl. 6. 14:32
 23/54 A kérdező kommentje:

Nemrég végeztem az orvosnál folyamatosan azt kérdezte tőlem, hogy nem lovaglok? De biztos nem lovagolsz? Biztos nem verted be? Bántanak téged? El mondtam nekik, hogy nem nem bántanak nem is bántottak nem lovagok és fix nem vertem be sehova se mert nem fáj ezután megmutattam neki a képeket, hogy milyen volt nap mint nap utána meg is mutattam nekik a combombat, hogy milyen ezután fel írt gyógyszert Rutascorbin 2x2 és Detralex 2x2

Ezeket 1 hétig szednem kell jövőhét szerdán mennem kell vérvételre és ha 1 hét múlva nem múlik el akkor ahogy a doki mondta nekem "kivizsgálnak" de még maga a doki se tudta megmondani, hogy mi ez vagy mitől van.

júl. 6. 15:08
 24/54 anonim ***** válasza:
100%
Jól elhúzza...és ha addig stroke-ot kapsz?
júl. 6. 16:39
 25/54 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem azonnal kellett volna sürgősséggel beutalót adni a laborba.

Külső serules nélkül kialakult durva, egyre több veralafutasra a nagyi visszér gyógyszere édeskevésnek tűnik.

júl. 6. 16:54
 26/54 A kérdező kommentje:
Hát nem tudom már szerencsére nem olyan lilás színű mint volt de azért zöldnek zöld
júl. 6. 17:01
 27/54 anonim ***** válasza:
100%

26

Amelyik folt zoldul, az már gyógyul és elkezdett felszívódni a kijutott vér.

Ha újabb, esetleg nagyobb, új foltok is kialakulnak, vagy ha az orrod, inyed, száj nyálkahártyája kezdene vérezni vagy a szemed beverezne, azonnal az SBO-ra menj.

júl. 6. 17:10
 28/54 anonim ***** válasza:
100%
Jobb lenne az a vérvizsgálat inkább magánban 1-2 napon belül, nem olyan vészesen drága. Nem az az ideges fajta az orvosod.
júl. 6. 20:46
 29/54 A kérdező kommentje:
#27 rendben úgy lesz!
júl. 7. 07:10
 30/54 A kérdező kommentje:
Hát igazából szerdán szokott vérvétel lenni de valami úton módon ezen a héten egyáltalán nem lesz, mást el küldtek máshova, hogy ott minden nap vesznek vért menjen oda de engem jövőhét szerdára írt be mikor már vesznek vért fogalmam sincs, hogy azért mert az én állapotomat ennyire le szarja vagy azért mert ő szeretné ezeket a dolgokat megnézni és ki deríteni.
júl. 7. 07:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Tegnap voltunk a strandon és mikor hazajöttünk anya észrevette hogy a hátamon jobb oldalt a gerincem mellett van egy piros folt és be van duzzadva....

Mivel kezeljem? Mivel nem tudom hogy mi csípett meg mert nem is éreztem így nem tudom mit tegyek. Hideg vizes borogatás plusz ecetes borogatás jó rá? Vagy esetleg paradicsom? Ha allergiás lennék rá akkor már rosszul lettem volna nem mert az hamar jelentkezik az...

Vizes folt a helyemen? Már többször észrevettem, hogy a széken nyomot hagyok magam után. Mitől lehet? Olyan ciki, de eddig megoldottam azzal, hogy...

Eddig csak fényes felületű huzaton volt (pl metró ülés), most viszont a kocsiból kiszállva a kárpiton éktelenkedett egy nagy vizes folt!! Annyira ciki, mert az nem szárad meg olyan hamar, és letörölni sem lehet. Mitől lehet ez, és hogyan tudnám megszüntetni?? Tuti nem...

Edzés után észrevettem, hogy megjelent egy szabálytalan alakű piros folt a szemem alatt, mi lehet ez?

Pár órája voltam lenn edzeni, és először végeztem olyat, amely során több alkalommal huzamosabb ideig voltam kézenállásban, lehet ez az oka? Elszakadt egy ér az erőlködéstől és a fejbe tóduló vértől, vagy valami hasonló? Kicsit be is piros pöttyöződött tényleg apró...

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!