Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Akupunktúrás matrac használatá...

Akupunktúrás matrac használatáról mi a tapasztalatok? Melyiket ajánljátok?

Figyelt kérdés

júl. 6. 08:00
 1/4 anonim ***** válasza:

Nem tudsz pénzen megvenni valamit, amiert az idődet kellene cserébe adni és tudást kellene szerezni rola.

Az akupunktúra egy többezer éves kínai gyógyítási módszer.

Nem úgy működik, hogy veszel egy matracot és rafekszel.

júl. 6. 08:58
 2/4 anonim ***** válasza:

Nem akupunktúra (tűvel szurkalnak) hanem akupresszuras (pontokat nyomnak és massziroznak).

Az akupresszura lenyege, hogy BIZONYOS pontokat nyomnak, utogetnek vagy massziroznak a testen. Mikor és hol melyik módszerre van szükség.

Szerinted egy matrac tudja ezt?

júl. 6. 09:03
 3/4 anonim ***** válasza:
79%

A 2-eshez még hozzáfüzném, hogy eleve az emnerek nem egyforma méretüek, a matrac csak meghatározott helyeken (mármint a matrac meghatározott helyein) tudna valamit csinálni, egy 150 cm-es valaki esetében meg egy 180 cm-es embernél ezek teljesen más helyekre esnek.

Már csak emiatt is hülyeség, pénzlehúzás, másrészt amit a 2-es írt, az akupresszúra nem annyi, hohy adott helyen megbirizgálnak, hanem tudni kell, mit kell az adott ponttal csinálni, megnyomni - könnyedén vagy erösebben, megmaszírozni körkörösen vagy le-föl mozgással, stb.

júl. 6. 10:06
 4/4 anonim ***** válasza:
31%
Én szeretem, ellazulok tőle, 6000 forint volt az aldiban
júl. 6. 12:56

Kapcsolódó kérdések:

Mik a tapasztalatok a VIATOM ArmFit+ vérnyomásmérő EKG funkcióval működő mérő eszközzel?

Érdekelne a használati tapasztalatok alapján megbízhatósága, hitelessége és hogy orvosilag mennyire elfogadható a használata?

Az LSD használata után mennyi időnek kell eltelnie, hogy teljesen "józan" állapotban legyünk? Egyéni tapasztalatokat mesélnétek? Többi lent.

Ezek a kérdések egy dolgozatom megírásához szükségesek. Megköszönném, ha segítenétek. Elolvastam róla mindent wikipédián, szóval jól értettem, hogy közvetlen halált nem okoz? Illetve kíváncsi lennék, hogy az ilyen tiltott szerek mennyibe kerülnek adagonként? Honnan...

Kreatin?

Tapasztalatok a használatáról? Esetleges mellékhatás? Vélemények?

DMAE használata: Tapasztalatok?

Veszélyek, mellékhatások?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!