Szilárd vagyok. Alkohol és családi problémák megoldásában szeretnék segítséget kérni. Lenne valaki aki ilyen témában tudna esetleg segíteni? 12 napja önerőből nem ittam alkoholt és nem is hiányzik.

válasza:

válasza:

válasza:Kitartás.
De legalább egy évig bírni kellene.
12 nap nagyon kevés ha komolyan benne voltál.

válasza:A neheze még hátra van. Nekem sok évnek kellett eltelnie és sokszor kell még nemet mondjak magamnak,de megérkeztek az érzéseim. Most meg nem tudok vele mit kezdeni.
Még mindig a családdal élsz?
Ők isznak?
Képes vagy dolgozni és működni úgy, hogy a közeledben nincs alkohol?
Mennyire érzed elszántnak magad, hoznál áldozatokat is a józanságért?
Ha igen, vagy annyira magabiztos, hogy akár vakon is követnéd az utat a józanságban függetlenül merre vezet?
Ezekre nem nekem kell válaszolni. Úton - útfélen láthatod hova vezet az alkoholizmus.
Kapcsolódó kérdések:
Papirnak szamit vagy a sima kukaba valo?
Mehalt a férje, de igazából amikor eltűnt is olyan nyugodtan beszélt, a félelem/gyász legkisebb jelenléte nem volt észlelhető. Nem is értem. Nem fogja fel, hogy nincs többé a férje és egyedül maradt a gyerekkel? Nem bántani akarom, cssk nekem ez nagyon furcsa, mert én a helyében megőrülnék.
Kis műanyag hatású dologra gondolok.
Ezt a példa kérdést adta a tanár nekünk.. a feladat az lenne hogy írjunk példát a szilárd testek hőtágulás folyamatához és ezt magyarázattal együtt, megmagyarazni nem tudom esetleg valaki tudna segíteni?!
Az atombombák ledobásáról? Mennyi életet mentett meg? Szilárd Leó atomreaktorárol?
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!