Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Szilárd vagyok. Alkohol és...

Szilárd vagyok. Alkohol és családi problémák megoldásában szeretnék segítséget kérni. Lenne valaki aki ilyen témában tudna esetleg segíteni? 12 napja önerőből nem ittam alkoholt és nem is hiányzik.

Figyelt kérdés
Üdvözlettel Szilárd
júl. 8. 12:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok a teljesítményedhez, Szilárd.
júl. 8. 12:38
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Véleményem szerint kiválóan elboldogulsz majd a helyzettel a továbbiakban is. Ilyen Szilárd elhatározással önállóan is meg tudsz oldani bármit, külső segítség igénybevétele nélkül is.
júl. 8. 14:19
 3/4 anonim ***** válasza:

Kitartás.

De legalább egy évig bírni kellene.

12 nap nagyon kevés ha komolyan benne voltál.

júl. 8. 18:16
 4/4 anonim ***** válasza:

A neheze még hátra van. Nekem sok évnek kellett eltelnie és sokszor kell még nemet mondjak magamnak,de megérkeztek az érzéseim. Most meg nem tudok vele mit kezdeni.

Még mindig a családdal élsz?

Ők isznak?

Képes vagy dolgozni és működni úgy, hogy a közeledben nincs alkohol?

Mennyire érzed elszántnak magad, hoznál áldozatokat is a józanságért?

Ha igen, vagy annyira magabiztos, hogy akár vakon is követnéd az utat a józanságban függetlenül merre vezet?

Ezekre nem nekem kell válaszolni. Úton - útfélen láthatod hova vezet az alkoholizmus.

júl. 10. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Suhajda Szilárd felesége hogy lehet ilyen nyugodt?

Mehalt a férje, de igazából amikor eltűnt is olyan nyugodtan beszélt, a félelem/gyász legkisebb jelenléte nem volt észlelhető. Nem is értem. Nem fogja fel, hogy nincs többé a férje és egyedül maradt a gyerekkel? Nem bántani akarom, cssk nekem ez nagyon furcsa, mert én a helyében megőrülnék.

Miért zakatol a vonat?

Ezt a példa kérdést adta a tanár nekünk.. a feladat az lenne hogy írjunk példát a szilárd testek hőtágulás folyamatához és ezt magyarázattal együtt, megmagyarazni nem tudom esetleg valaki tudna segíteni?!

Három kérdés lenne: Mi a véleményetek Szilárd Leóról?

Az atombombák ledobásáról? Mennyi életet mentett meg? Szilárd Leó atomreaktorárol?

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!