Veszettség elleni oltas?

válasza:Kapcsolódó kérdések:
Két napja egy erdőben valószínűleg nekem repült egy denevér, csupasz bőrrel érintkezet. Nem 100%, hogy denevér volt, de valószínűleg az. Az érintett felületen pattanasok és pattanás utáni sebek vannak. Úgy tudom, hogy sajnos annyira picik a fogaik, hogy akár...
Illetve mennyibe kerül egy ilyen oltás?
Tegnap előtt este az utcánkban volt egy macska akit a baratommal megsimogattunk, de megijedt egy autótól, és egy kicsit megkapta a kezem.(nagyon sok macska van az utcánkban, a legtöbbnek ismerjük a gazdáját, de ennek pont nem tudom) Ma reggel mentünk el orvoshoz, és az...
Mármint, hogy attól még kialakulhat a veszettség vagy azt ha egyszer megkapod akkor rendben vagy?Vagy ez csak akkor fog immunitást biztosítani ha az összeset megkaptam addig meg bármi lehet vagy ez hogy van?Próbáltam utánanézni de erről konkrétan nem találtam semmit és...
Mert egyszer már kaptam de nem tudja senki melyik típust és most mégegyszer kellene .. de ha vektorvakcina akkor cseszhetem..
Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!