Kezdőoldal » Egészség » Egyéb kérdések » Veszettség elleni oltas?

Veszettség elleni oltas?

Figyelt kérdés
Van itt olyan aki kapott már veszettség elleni oltást? Milyen mellékhatásokat tapasztalt? Volt komoly baj?
júl. 30. 13:09
 1/2 anonim ***** válasza:
Kaptam. 2011 ben, idegen kutya megkapta a kezem mikor kaját adtam neki, véletlenül harapott meg nem szándékosan. 12 nap múlva, jó késön jutottam orvoshoz. Egyben kaptam két oltást a bal és jobb válogatott, 1 hét múlva még egyet, kéz hét múlva még egyet, összesen 4 et. Semmit nem éreztem töle. Kárba kaptam, nem fájt és mellékhatása sem volt.
júl. 30. 13:43
 2/2 anonim ***** válasza:
Verovab oltóanyaggal
júl. 30. 13:43

Kapcsolódó kérdések:

Szerintetek kell veszettség elleni oltás?

Két napja egy erdőben valószínűleg nekem repült egy denevér, csupasz bőrrel érintkezet. Nem 100%, hogy denevér volt, de valószínűleg az. Az érintett felületen pattanasok és pattanás utáni sebek vannak. Úgy tudom, hogy sajnos annyira picik a fogaik, hogy akár...

Hat így a veszettség elleni oltás?

Tegnap előtt este az utcánkban volt egy macska akit a baratommal megsimogattunk, de megijedt egy autótól, és egy kicsit megkapta a kezem.(nagyon sok macska van az utcánkban, a legtöbbnek ismerjük a gazdáját, de ennek pont nem tudom) Ma reggel mentünk el orvoshoz, és az...

Ha rá 2 napra kaptam csak meg a veszettség elleni oltássorozat első két adagját, hogy megharapott egy kutya abból lehet valami bajom?

Mármint, hogy attól még kialakulhat a veszettség vagy azt ha egyszer megkapod akkor rendben vagy?Vagy ez csak akkor fog immunitást biztosítani ha az összeset megkaptam addig meg bármi lehet vagy ez hogy van?Próbáltam utánanézni de erről konkrétan nem találtam semmit és...

Veszettség elleni oltás milyen vakcina, elölt vírus van benne?

Mert egyszer már kaptam de nem tudja senki melyik típust és most mégegyszer kellene .. de ha vektorvakcina akkor cseszhetem..

Minden jog fenntartva © 2026, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!